Μυστηριώδες πρωτότυπο Tesla «βάζει φωτιά» στις φήμες [video]

Μυστηριώδες πρωτότυπο Tesla «βάζει φωτιά» στις φήμες [video]

Είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε το πολυαναμενόμενο Tesla Model 2 «Redwood»; Καμουφλαρισμένο πρωτότυπο στο Βερολίνο αναστατώνει το Διαδίκτυο.

Tesla

Καθώς η Tesla εργάζεται σε διάφορα project, ένα μυστηριώδες πρωτότυπο εντοπίστηκε στο Gigafactory του Βερολίνου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης drone. Το αυτοκίνητο ήταν εν μέρει καλυμμένο με καμουφλάζ, γεγονός που πυροδότησε εικασίες για το τι μπορεί να αντιπροσωπεύει.

Οι περισσότερι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ένα πρωτότυπο του Tesla «Redwood», του πολυαναμενόμενου Model 2, ενώ άλλοι θεωρούν ότι αποτελεί το πρώτο δείγμα του επανασχεδιασμένου Model Y Juniper.

Λογικός ο ντόρος για το Tesla Model 2 «Redwood». Αν όντως συνδυάσει 300 PS με 400 km και τιμή στα $25.000, θα «κλείσει σπίτια»

Το 2023 ήταν πολύ καρπερό για την Tesla, αφού διεύρυνε την ολιγομελή της γκάμα. Ξεκίνησε τις παραδόσεις του Cybertruck μετά από πάμπολλες αναβολές και του ανανεωμένου Model 3.

Tesla

Όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στο ανανεωμένο Model Y, γνωστό κι ως Project Juniper, που θα απογειώσει περαιτέρω τις πωλήσεις του μοντέλου που το 2023 βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Tesla Model 2 «Redwood» καταφτάνει στα μέσα του 2025

Επίσης, όλος ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα το προσιτό Model 2, που είναι γνωστό με την κωδική ονομασία «Redwood». Παρόλο που το τελευταίο δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, θεωρείται το σημαντικότερο μοντέλο της Tesla που υπήρξε ποτέ.

Tesla

Έτσι, όταν κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσκόπησης με drone στο Gigafactory του Βερολίνου, ένας λάτρης απαθανάτισε ένα μυστηριώδες πρωτότυπο, το Διαδίκτυο «πήρε φωτιά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck, η δουλειά κάνει τους άντρες!

Δυστυχώς, ο βιντεολήπτης πρόσεξε το πρωτότυπο μόνο αφότου ανέβασε το βίντεο στο YouTube κι έτσι δεν έχουμε πολύ καθαρές λήψεις. Αυτό δεν εμπόδισε όσους είδαν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεσαλώσουν.

Ωστόσο, οι απόψεις σχετικά με τη φύση του πρωτοτύπου διίστανται. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι ένα «Redwood». Το νέο μοντέλο αναμένεται με αγωνία γιατί ο οραματιστής CEO έχει υποσχεθεί ότι θα συνδυάζει 300 PS, 400 km αυτονομίας και τιμή προ επιδότησης στις ΗΠΑ στα $25.000.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γιατί η Ferrari δοκιμάζει μυστικά το Tesla Model S Plaid;

Τι δουλειά όμως μπορεί να έχει στο Βερολίνο; Λογικά, η εξέλιξή του γίνεται στο Τέξας, οπότε όταν τα πρώτα πρωτότυπα βγουν για δοκιμές σε δημόσιους δρόμους, μάλλον θα είναι στις ΗΠΑ.

Tesla

Αν όντως πρόκειται για το Model 2, επιβεβαιώνει παλιότερα δημοσιεύματά μας, όπου αναφέραμε ότι το νέο μοντέλο θα είναι ένα συμπαγές crossover κι όχι αυτό που έδειχναν παλιότερες σχεδιαστικές απεικονίσεις. Δηλαδή ένα χαμηλό και φαρδύ μοντέλο, εμπνευσμένο από το Cybertruck

Από την άλλη, ένα λευκό Model Y που φαίνεται σε μεταγενέστερα πλάνα δείχνει αφύσικα μικρό σε σχέση με τα μαύρα Υ που βρίσκονται στο βάθος. Κάνοντας κάποιους να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα των πλάνων. Όπως και να έχει, ο πλανήτης διψά για οτιδήποτε αφορά το πιο προσιτό Tesla της Ιστορίας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube