Tesla Cybertruck Invincible, περνάς από παντού

Tesla Cybertruck Invincible, περνάς από παντού

Το Tesla Cybertruck δεν στερείται δυνατοτήτων, αλλά σε αυτήν την έκδοση Invicible από τη βελτιώτρια Unplugged Performance, το αμερικανικό ηλεκτρικό pick-up γίνεται πραγματικά ασταμάτητο.

Tesla Cybertruck Invincible by Unplugged Performance

Παρόλο που ξέραμε τι να περιμένουμε, η πολυαναμενόμενη έκδοση παραγωγής του Tesla Cybertruck εξακολουθεί να μας εκπλήσσει.

Τα πράγματα βέβαια, μπορούν πάντα να γίνουν ακόμη πιο ακραία, ερχόμενη να το επιβεβαιώσει η Unplugged Performance με την έκδοση Invincible. Με τον Αμερικανό βελτιωτή να έχει εξελίξει μια πιο σκληροτράχηλη ανάρτηση και ένα κιτ τροχών για το ηλεκτρικό pick-up. 

Εάν επιλέξεις το πλήρες πακέτο βελτίωσης, θα πρέπει να πληρώσεις 40.000 δολάρια επιπλέον της τιμής αγοράς του Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck Invincible by Unplugged Performance

Αυτές οι βελτιώσεις στοχεύουν κυρίως στην αναβάθμιση των δυνατοτήτων του Cybertruck εκτός ασφάλτου. Το γεγονός παρόλα αυτά είναι ότι κάνουν το Tesla Cybertruck λίγο πιο cool, κάτι που μπορείς να το εκλάβεις και ως ένα ευπρόσδεκτο μπόνους.

Το Invincible Off-Road Pack περιλαμβάνει εξατομικευμένους προφυλακτήρες και προεκτάσεις για τους θόλους των τροχών, καθώς και σπέσιαλ bull-bar, πρόσθετες λωρίδες LED και τις απαραίτητες ράγες οροφής.

Tesla Cybertruck Invincible by Unplugged Performance

Η Unplugged Performance ανέβασε επίσης ελαφρώς την απόσταση του Tesla Cybertruck από το έδαφος (+6,35 cm) και τοποθέτησε χωμάτινα λάστιχα της BF Goodrich -περιλαμβανομένης μιας ρεζέρβας στην πίσω πόρτα του ηλεκτρικού pick-up. Εάν επιλέξεις όλα τα βελτιωτικά στοιχεία, θα πρέπει να πληρώσεις 40.000 δολάρια επιπλέον της τιμής αγοράς του Cybertruck.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube