Tesla Cybertruck, η δουλειά κάνει τους άντρες! [video]

Tesla Cybertruck, η δουλειά κάνει τους άντρες! [video]

Η Tesla υποβάλλει σε βασανιστήρια το Cybertruck για να αποδείξει την αξία του ως επαγγελματικό όχημα.

Tesla Cybertruck

Αν κι οι αγοραστές του Tesla Cybertruck δεν φαίνεται να έχουν καμία πρόθεση να το στείλουν στο μεροκάματο, το ηλεκτρικό αμερικανικό pick-up προσπαθεί να μας πείσει για την εργατικότητά του.

Μερικά βίντεο που κυκλοφόρησε η Tesla επιδεικνύουν τη σκληροτράχηλη φύση του. Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Διαστημικό, ιδιαίτερο, ακραίο. Μπορεί όμως το Tesla Cybertruck να ανταποκριθεί στα καθήκοντα ενός πραγματικού επαγγελματικού οχήματος;

 

Τα ηλεκτρικά φορτηγάκια κερδίζουν έδαφος στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, αλλά το Tesla Cybertruck παραείναι φουτουριστικό για να θεωρηθεί άξιος κουβαλητής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Tesla Cybertruck θα φοράει εργοστασιακό Power Bank

Το Ford F-150 Lightning και το Rivian R1T έχουν το παραδοσιακό αμάξωμα των pick-up κι είναι πιο οικεία στο μάτι. Το μοντέλο της Tesla στοχεύει περισσότερο σε αυτούς που στα μέρη μας ονομάζουμε «αγρότες του Κολωνακίου».

Tesla Cybertruck

Τώρα, η εταιρεία του Elon Musk θέλει να πείσει το αγοραστικό κοινό ότι είναι εξίσου ικανό στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ώστε να προσεταιριστεί ένα κομμάτι της αγοράς που μέχρι στιγμής δεν είχε το Tesla Cybertruck ψηλά στις προτιμήσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Tesla Cybertruck ετοιμάζεται να ντυθεί περιπολικό;

Έτσι, ένα βίντεο στο X (πρώην Twitter) μάς δείχνει έναν φορτωτή να ρίχνει πάνω από έναν τόνο τσιμεντόλιθους στην καρότσα του Cybertruck, λες και προσπαθεί επίτηδες να το καταστρέψει. 

Tesla Cybertruck

Το φορτηγό αποσβαίνει σωστά τον κραδασμό από το βάρος που προστίθεται απότομα στην καμπούρα του και μια φωτογραφία αποκαλύπτει ότι η καταστροφή στην επένδυση της καρότσας είναι πραγματικά ελάχιστη. Εντυπωσιακό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μήνυση αν πουλήσεις το Cybertruck σου χωρίς την άδεια της Tesla

Ένα άλλο βίντεο δείχνει κάποιους να φορτώνουν 800 kg κόντρα πλακέ στην καρότσα του Cybertruck. Αυτή τη φορά, είναι προφανές ότι οι φορτωτές είναι απείρως πιο συμπονετικοί και δεν προσπαθούν επίτηδες να μαγαρίσουν το νέο μοντέλο.

Tesla Cybertruck

Όπως είναι αναμενόμενο, το Cybertruck χαμηλώνει κάτω από το δυσβάσταχτο βάρος, αλλά ο ενσωματωμένος συμπιεστής εξισορροπεί το χαμήλωμα, ανυψώνοντας την αερανάρτηση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube