Cristiano Ronaldo, με τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί αισίως; [video]

Cristiano Ronaldo, με τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί αισίως; [video]

Όταν βγάζεις 250 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, το να ξοδέψεις τρία μάλλον δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό σκέφτηκε και ο Cristiano Ronaldo, o οποίος απέκτησε τη μια περιορισμένης έκδοσης Ferrari Daytona SP3.

Cristiano Ronaldo Ferrari

Ο Cristiano Ronaldo δεν είναι μόνο ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας λάτρης της αυτοκίνησης. Με δεδομένο πως το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Πορτογάλο σταρ, απέκτησε μία ολοκαίνουργια Ferrari Daytona SP3.

Πρόκειται για ένα hypercar κόσμημα, η παραγωγή του οποίου περιορίζεται σε 599 αντίτυπα παγκοσμίως. Ο κινητήρας της Ferrari Daytona SP3 προέρχεται από τον V12 των 6,5 lt της 812 Competizione, αλλά εδώ τοποθετείται κέντρο-πίσω πίσω και έχει να αντιμετωπίσει βάρος 1.485 kg. Το μοτέρ αποδίδει 840 άλογα (1,77 kg/PS), απόδοση που αποτελεί ρεκόρ για κινητήρα αποκλειστικά εσωτερικής καύσης στη Ferrari. Και 700 Nm στις 7.250 rpm.

Ο V12 συνδυάζεται με ένα νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Συνδυασμός που κατά το εργοστάσιο δίνει στη Ferrari Daytona SP3 μέγιστη ταχύτητα 340 km/h, ενώ χρειάζονται μόλις 2,85 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση τα 100 km/h.

Ο Cristiano Ronaldo έχει αποκτήσει μία από τις 599 Ferrari Daytona SP3, με 840 ίππους και τιμή κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ

Cristiano Ronaldo Ferrari

Όπως προείπαμε, η αξία της εκ Maranello σπουδής αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Μόνο που το αυτοκίνητο του Cristiano Ronaldo τα ξεπέρασε, μιας και ο Ronaldo, που βγάζει το παντεσπάνι του στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας με τη φανέλα της Αλ Νασρ έχει προσθέσει στο αυτοκίνητο κάποιες προσωπικές πινελιές. Με χαρακτηριστικότερη όλων τα προσκέφαλα με κεντημένο τον λογότυπο «CR7».

Κάπως έτσι, το γκαράζ του Cristiano Ronaldo φιλοξενεί ούτε λίγο ούτε πολύ 30 πολυτελή αυτοκίνητα, κάθε είδους. Ο Πορτογάλος διαθέτει μία Ferrari F430, μια Purosangue, μια GTO, δύο Porsche Cayenne, μια Carrera S Cabriolet, μια 911 Turbo S, ένα Audi R8, μια Bugatti Veyron, και μια Bugatti Chiron. Πριν την αγορά της Daytona SP3 της είχε προβεί στην αγορά μιας (από τις συνολικά 10) Bugatti Centodieci. Κατά τα λοιπά, η συλλογή του περιλαμβάνει μια Lamborghini Aventador LP 700-4, μια Maserati GranCabrio, μία Rolls-Royce Phantom και τέλος, τη Mercedes G-Class Brabus.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube