Ο Cristiano Ronaldo αγοράζει και μία Ferrari Purosangue

Ο Cristiano Ronaldo αγοράζει και μία Ferrari Purosangue

«Δεν ξέρω πόσα αυτοκίνητα έχω», δήλωσε ο διεθνής άσος που έχει χάσει την μπάλα σχετικά με το τι γίνεται στα γκαράζ του.

Cristiano Ronaldo

Ο Cristiano Ronaldo μόλις παρέλαβε μια ολοκαίνουργια Ferrari Purosangue και μπήκε στο Instagram για να ενημερώσει τους 617.000.000 ακόλουθούς του για τη νέα προσθήκη στην ήδη εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων του. Ο διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου έχει χάσει το μέτρητα του αριθμού των αυτοκινήτων που έχει στην κατοχή του.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram δείχνει το ιταλικό μοντέλο σε Blu Scozia, μια σκούρα απόχρωση του μπλε. Ο Cristiano Ronaldo επέλεξε τις ζάντες τιτανίου 20 ιντσών με ασημί φινίρισμα και μπλε δαγκάνες φρένων που ταιριάζουν με το χρώμα του αμαξώματος.

Με τόσα χρήματα που κερδίζει, η Purosangue δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα μεροκάματο του Cristiano Ronaldo

Πρόσθεσε επίσης τα έξτρα σήματα της Scuderia Ferrari στα μπροστινά φτερά, που κάνουν μια ωραία αντίθεση με τη σκούρα βαφή του αυτοκινήτου. Στην καμπίνα, ο Πορτογάλος φαίνεται πως προτίμησε το δέρμα σε Crema, που είναι μια ζεστή μπεζ απόχρωση.

Cristiano Ronaldo

Παίζοντας επί του παρόντος για την Al Nassr, όπου φέρεται να αμοίβεται με $213 εκατομμύρια ετησίως, ο Cristiano Ronaldo θα μπορούσε πραγματικά να αντέξει οικονομικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο στον κόσμο.

Έχει μια Bugatti Chiron και μια Centodieci, αρκετές Ferrari και Lamborghini, κάμποσες Mercedes-AMG και Porsche, κι η λίστα συνεχίζεται. Η Centodieci είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο στη συλλογή του, υπολογίστε περί τα $10 εκατομμύρια. Ούτε ένα μηνιάτικό του δηλαδή.

Cristiano Ronaldo

Αν η Ferrari Purosangue τού κόστισε περί το μισό εκατομμύριο, είναι λιγότερα από τα χρήματα που βγάζει σε μία ημέρα. Κάπως έτσι, ο διάσημος ποδοσφαιριστής παραδέχεται με ειλικρίνεια ότι δεν έχει ιδέα πόσα αυτοκίνητα έχει αγοράσει μέχρι στιγμής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Zlatan Ibrahimović δεν παρκάρει όπου οι κοινοί θνητοί [video]

Σίγουρα ο στόλος του ανέρχεται σε αξία πάνω από τα $20 εκατομμύρια. Αγοράζει μόνος του, αλλά λαμβάνει και δώρα και από τη σύντροφό του, την Τζορτζίνα. Του έκανε δώρο μια Mercedes- AMG G 63 βελτιωμένη από την Brabus στα 35α γενέθλιά του, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι έκπληξη στη Μαδρίτη.

Cristiano Ronaldo

Πριν από ένα χρόνο, τα Χριστούγεννα, του έκανε έκπληξη με μια λευκή Rolls-Royce Dawn. Αλλά κι αυτός κάνει αντίστοιχα δώρα. Πέρσι, χάρισε στη μητέρα του μια Porsche Cayenne για τα γενέθλιά της, η οποία άρχισε να κλαίει αμέσως όταν είδε το αυτοκίνητο.

Ένα άλλο αστέρι του ποδοσφαίρου εθεάθη πρόσφατα να οδηγεί μια Ferrari Purosangue. Ο Zlatan Ibrahimović εμφανίστηκε στο πολυτελές κατάστημα Louis Vuitton στην καρδιά του Μιλάνου με τη σύντροφό του Helena στη θέση του συνοδηγού. 

Cristiano Ronaldo

Οι υπάλληλοι του καταστήματος του είχαν κλείσει θέση στάθμευσης στο πεζοδρόμιο, ακριβώς έξω από την είσοδο. Ο Σουηδός είναι επίσης λάτρης των αυτοκινήτων. 

Κάθε χρόνο, στα γενέθλιά του στις 3 Οκτωβρίου, κάνει δώρο στον εαυτό του ένα ακριβό μοντέλο. Η Ferrari Purosangue ήταν το δώρο για τα 42α γενέθλιά του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube