Ο σωματοφύλακας του Cristiano Ronaldo τράκαρε την Bugatti Veyron Vitesse

Ο σωματοφύλακας του Cristiano Ronaldo τράκαρε την Bugatti Veyron Vitesse

Ένας από τους σωματοφύλακες του Cristiano Ronaldo τράκαρε την αξίας €2 εκατ. Bugatti Veyron Vitesse στην Μαγιόρκα, την ώρα που ο διάσημος ποδοσφαιριστής κατευθυνόταν στο γιοτ του.

Η Bugatti Veyron Vitesse του Cristiano Ronaldo έπαθε μεγάλη ζημιά χθες, όταν ένας από τους σωματοφύλακες του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή της Manchester United είχε ένα ατύχημα οδηγώντας την στην Μαγιόρκα.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο ισπανικό νησί για οικογενειακές διακοπές, έχοντας εκεί το γιοτ του αλλά και δυο από τα αυτοκίνητα της συλλογής του για να μετακινείται στο νησί, μεταξύ του γιοτ και της βίλλας. Την Bugatti Veyron Vitesse και μια Mercedes-Benz G-Class.

Σύμφωνα με αναφορές, δύο σωματοφύλακες ακολουθούσαν χθες τον Ronaldo με την οικογένειά του, οδηγώντας την Veyron των €2 εκατ., μέχρι που για αδιευκρίνιστο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του πανάκριβου αυτοκινήτου σε μια κλειστή στροφή ενός επαρχιακού δρόμου της Μαγιόρκα και έπεσε επάνω σε μια μάντρα.

 

 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν καλυφθεί το αυτοκίνητο, η Veyron υπέστη σοβαρές ζημιές σε καπό, προφυλακτήρα και στη μεριά του συνοδηγού. Ευτυχώς κανένας από τους δυο επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε, με τον έναν από τους δυο σεκιούριτι να συνεχίζει το δρόμο του μαζί με τον Πορτογάλο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του. Αφήνοντας πίσω τον συνάδελφό του να αναλάβει τα διαδικαστικά και την μεταφορά του αυτοκινήτου. 

Για το τελευταίο, ελπίζουμε να έχει μικτή ασφάλεια ώστε το κόστος της ζημιάς που υπέστη να μην αφαιρεθεί από το μισθό τού άτυχου σωματοφύλακα.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube