H ανανεωμένη Rolls-Royce Phantom

H ανανεωμένη Rolls-Royce Phantom

H Rolls-Royce φρεσκάρισε την Phantom που μεταξύ άλλων βελτιώσεων, είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη και με οικολογικό ύφασμα από ίνες μπαμπού.

Έφτασε η ώρα της ανανέωσης για την Rolls-Royce Phantom με την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία να προχωρά σε μικρές επεμβάσεις τόσο εσωτερικό όσο και στην εξωτερική εμφάνισή της.

Εξωτερικά, όπως και στην μικρότερη Ghost, η γρίλια της είναι φωτιζόμενη, ενώ την κορυφή της διατρέχει μια μπάρα LED που ενώνει τα φώτα ημέρας από τους δύο προβολείς. Επιπλέον, τα φώτα έχουν νέο μοτίβο και έχουν σμιλευτεί εσωτερικά με laser. 

Rolls Royce Phantom

Στην γκάμα της έχουν προστεθεί νέοι τροχοί που είναι εμπνευσμένοι από ιστορικά μοντέλα της δεκαετία του 1920 του κατασκευαστή. Είναι διαθέσιμοι σε απόχρωση μαύρης λάκκας και σε χρώμα γυαλισμένου μετάλλου.

Η σχεδίαση του εσωτερικού παραμένει σε μεγάλο βαθμό ίδια. Ωστόσο, για πρώτη φορά, οι αγοραστές έχουν την δυνατότητα επιλογής υφάσματος για τα πίσω καθίσματα. Μιας και μιλάμε για Rolls-Royce, δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο απλό ύφασμα που θα συναντούσαμε σε οποιοδήποτε καθημερινό μοντέλο. Έτσι, τα πίσω καθίσματα είναι «ντυμένα» από ιταλικό ύφασμα κορυφαίας ποιότητας και οικολογικό ύφασμα από ίνες μπαμπού. 

Rolls Royce Phantom

Κάτω από το καπό της ναυαρχίδας της Rolls-Royce εξακολουθεί να βρίσκεται ο twin-turbo V12 κινητήρας των 6,75 lt, ο οποίος αποδίδει 571 PS και 900 Νm ροπής. 

Η ανανεωμένη Phantom θα είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα της Rolls-Royce με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Από το 2030, οι Cullinan, Ghost και Phantom θα αποκτήσουν ηλεκτρικούς διαδόχους καθώς η ιστορική εταιρία οδεύει προς μια γκάμα με μηδενικούς ρύπους από το 2030.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube