Η Jaguar αναβαθμίζει την υβριδική F-Pace

Η Jaguar αναβαθμίζει την υβριδική F-Pace

H Jaguar κάνει επεμβάσεις στην γκάμα της F-Pace και αυξάνει την ηλεκτρική αυτονομία της plug-in υβριδικής έκδοσης P400e στα 65 km.

O Βρετανός κατασκευαστής κάνει επεμβάσεις στην γκάμα της Jaguar F-Pace και αναβαθμίζει το plug-in υβριδικό σύστημα της P400e.

Συγκεκριμένα, η F-Pace P400e εξοπλίζεται πλέον με μια μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 19,2 kWh αυξάνοντας έτσι την ηλεκτρική αυτονομία κατά περίπου 20% και στα 65 km. Παράλληλα, η μέγιστη ισχύς φόρτισης ανέβηκε από τα 32 kW στα 35 kW δίνοντας δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας από το 0 στο 80% μέσα σε 30'.

Jaguar F-Pace

Σε εναλλασσόμενο ρεύμα, η F-Pace μπορεί να φορτίσει πλήρως την μπαταρία της σε 2 ώρες και 30' χάρη σε έναν φορτιστή 7 kW.

Η συνδυαστική ισχύς του συστήματος παραμένει 404 PS και 640 Nm ροπής, ενώ το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 5,3".

Jaguar F-Pace

Ανάλογα την αγορά, η F-Pace είναι πλέον διαθέσιμη στις εκδόσεις R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, 400 SPORT και την κορυφαία SVR. H τελευταία, εξακολουθεί να φιλοξενεί κάτω από το καπό της τον 5λιτρο V8 με υπερσυμπιεστή, απόδοσης 550 PS και 700 Νm.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους ζάντες 19", ψηφιακό πίνακα οργάνων, σύστημα infotainment PiviPro με φωνητικές εντολές Alexa και ασύρματη σύνδεση AndroiAuto και Apple CarPlay.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube