Volkswagen: Έρχονται plug-in hybrid εκδόσεις των Tiguan και Arteon

Volkswagen: Έρχονται plug-in hybrid εκδόσεις των Tiguan και Arteon

Η γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της Volkswagen εμπλουτίζεται.

Σε ανακοίνωση της Volkswagen για τις πωλήσεις των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της, η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε πως θα παρουσιάσει plug-in hybrid εκδόσεις των Tiguan και Arteon.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η γκάμα των plug-in hybrid μοντέλων της Volkswagen θα εμπλουτιστεί μέσα στο 2020 με το Golf VIII GTE, μια δεύτερη plug-in hybrid έκδοση του Golf VIII καθώς και την κορυφαία έκδοση επιδόσεων της ναυαρχίδας της - VW Touareg R.

Στη συνέχεια, η τεχνολογία θα περάσει στις ανανεωμένες εκδόσεις του Tiguan και Arteon τα οποία θα αποκτήσουν φρεσκαρισμένη εμφάνιση και πιο πλούσιο εξοπλισμό τεχνολογίας στο εσωτερικό. Τα δύο νέα μοντέλα πιθανότατα θα παρουσιαστούν μέσα στη χρονιά και αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2021. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan αποκαλύπτεται

Εκτός από την ανακοίνωση για τα δύο νέα μοντέλα, η Volkswagen αναφέρει πως οι πωλήσεις του Passat GTE στη Γερμανία είναι 5 φορές μεγαλύτερες σε σύγκριση με του προκατόχου του. Ενδεικτικό είναι πως 1/7 Γερμανούς αγοραστές Passat επιλέγουν την plug-in hybrid έκδοσή. Τέλος, πολύ καλά φαίνεται πως τα πηγαίνει και το ηλεκτρικό e-Up! καθώς οι πωλήσεις του αφορούν το 50% των συνολικών πωλήσεων του A-Segment μοντέλου στη γερμανική αγορά με πάνω από 20.000 παραγγελίες μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: VW Touareg R: Plug-in Hybrid με 462 PS [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube