VW Arteon R-Line Edition σε περιορισμένη παραγωγή

VW Arteon R-Line Edition σε περιορισμένη παραγωγή

Η κορυφαία έκδοση του Arteon θα κυκλοφορήσει σε 250 αντίτυπα.

Η Volkswagen παρουσίασε το Arteon R-Line Edition - την κορυφαία έκδοση του μοντέλου η οποία θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 250 μονάδων για την αγορά της Ευρώπης με πλούσιο εξοπλισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Volkswagen Arteon 2.0 TDI DSG

Εξωτερικά, η ειδική έκδοση ξεχωρίζει από τη νέα απόχρωση Moonstone Grey που συνδυάζεται με μαύρη οροφή, φιμέ πίσω τζάμια και ζάντες Rosario 20".

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από Nappa leather, ambient φωτισμό, θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Discover Pro με navigation και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης τα συστήματα υποβοήθησης Park Assist, Side Assist, Autonomous Emergency Braking Front Assist, Dynamic Road Sign Display και predictive Adaptive Distance Control (ACC) ενώ τα φώτα LED έχουν το σύστημα Dynamic Light Assist.

VW Arteon R-Line Edition

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον 2.0 TDI με απόδοση 190 PS και 240 PS, και τον 2.0 TSI με 190 PS και 272 PS. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων, ενώ διατίθενται και με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION. Τα ισχυρότερα Arteon εξοπλίζονται και με το σύστημα DCC που προσφέρει τα προγράμματα Comfort+, Comfort, Normal, Sport, Sport+ και Individual, επεμβαίνοντας σε κινητήρα, κιβώτιο, τιμόνι και ενεργά αμορτισέρ.

Οι πρώτες παραδόσεις του VW Arteon R-Line Edition θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2020 ενώ τα βιβλία παραγγελιών έχουν ανοίξει ήδη, με τιμές που ξεκινούν από τα 55.970 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένα VW Arteon έργο τέχνης με 483 ίππους [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube