Το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan αποκαλύπτεται

Το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan αποκαλύπτεται

Μια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα των press video μας δείχνει το νέο μοντέλο χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Ένα μήνα μετά από την κατασκοπευτική φωτογραφία προφίλ του ανανεωμένου Tiguan, η σελίδα Cochespias δημοσίευσε μία ακόμα εικόνα η οποία αποκαλύπτει το σχεδιασμό της μάσκας του γερμανικού SUV, λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του στην Έκθεση Γενεύης.

Όπως βλέπουμε, το Tiguan θα αποκτήσει λεπτότερα φώτα LED τα οποία εκτείνονται στα φτερά (όπως και στο VW Golf VIII) καθώς και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με διαφορετικές εισαγωγές αέρα, νέα γρίλια και διακοσμητικά από χρώμιο. Βέβαια να σημειώσουμε πως η έκδοση που βλέπουμε φορά το πακέτο R Line, οπότε είναι πιθανό τα υπόλοιπα Tiguan να έχουν ένα πιο διακριτικό αεροδυναμικό πακέτο.

Στο προφίλ οι αλλαγές περιορίζονται στα νέα σχέδια τροχών, το χρωμιωμένο πλαίσιο των παραθύρων και τις ελαφρώς διαφοροποιημένες ράγες οροφής. Πίσω αναμένονται μικρές επεμβάσεις στον προφυλακτήρα και τα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων.

Εκτός από τις αλλαγές σε αμάξωμα και καμπίνα, το Tiguan θα φορέσει τη νέα γκάμα κινητήρων eTSI του VW Group με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V. Επιπλέον, η γκάμα του SUV θα εμπλουτιστεί με την έκδοση επιδόσεων Tiguan R με τον 2.0 TSI, 300 PS, αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube