Εμπορικό λανσάρισμα του VinFast VF7 στο Βιετνάμ

Εμπορικό λανσάρισμα του VinFast VF7 στο Βιετνάμ

Επίσημο: Το VinFast VF7 είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο Βιετνάμ, με τον κατασκευαστή να ανακοινώνει το λανσάρισμα του 100% ηλεκτρικού SUV που θα διατεθεί σύντομα και σε άλλες αγορές.

VinFast VF7

Η βιετναμέζικη μάρκα συνεχίζει να επεκτείνει την γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της με το VinFast VF7.

Ένα κόμπακτ SUV που υπόσχεται 450 km αυτονομία και που διατίθεται κατόπιν παραγγελίας, πρώτα στην εθνική αγορά του.

Το VinFast VF7 αναμένεται επίσης στις αγορές της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ολλανδίας

VinFast VF7

Πολύ κοντά στο Volkswagen ID.4 όσον αφορά τις διαστάσεις, το VinFast VF7 προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: Τη βασική με ηλεκτρομοτέρ 177 PS και 250 Nm ροπής και την έκδοση «Plus» με δύο μοτέρ και τετρακίνηση, που αποδίδει 354 PS και 500 Nm.

Στην κορυφαία διαμόρφωσή του, το VinFast VF7 είναι εξοπλισμένο με καθίσματα από «φυτικό δέρμα», head-up display, δίχρωμο αμάξωμα και πανοραμική γυάλινη οροφή. 

VinFast VF7

Οι Βιετναμέζοι πελάτες που επιθυμούν να απολαύσουν αυτό το νέο ηλεκτρικό SUV θα πρέπει να πληρώσουν 999 εκατομμύρια dong για τη βασική έκδοση ή περίπου 38.000 ευρώ. Ή 1.199.000.000 dong για την έκδοση «Plus» που ισοδυναμεί με 45.000 ευρώ. Στην εγχώρια αγορά της VinFast, οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο του 2024.

Η βιετναμέζικη φίρμα υπόσχεται να ανοίξει τις παραγγελίες και σε άλλες αγορές «τους επόμενους μήνες». Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι η VinFast ενδιαφέρεται πολύ για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο κατασκευαστής υπολογίζει στο VF7, αλλά και στο VF3, για να βρει μια θέση στη χώρα του Θείου Σαμ. Ένα μικρό μοντέλο που θα διατίθεται με τιμή κάτω από το συμβολικό όριο των 20.000 δολαρίων (€18.350).

Το VinFast VF7 αναμένεται επίσης στις αγορές της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ολλανδίας, χώρες όπου ήδη διατίθεται το VF8.

VinFast VF7

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube