Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Range Rover Velar

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Range Rover Velar

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Range Rover, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια κατασκοπευτική εικόνα του ταμπλό σε τελική μορφή.

Η Range Rover μπορεί να έχει δώσει και επισήμως στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου της, όμως αφορούσαν μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση.

Τώρα, διέρρευσαν και οι πρώτες που δίνουν μια πρώτη γεύση από την καμπίνα του, η οποία φαίνεται να έχει συγγένεια με το πρωτότυπο I-Pace της Jaguar. To τελευταίo δεν είναι τίποτα άλλο από την άποψη της Jaguar για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και φαίνεται πως θα σημάνει μια νέα εποχή για τη σχεδίαση των ταμπλό σε όλα τα Land Rover και Range Rover.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αυτό είναι το νέο Range Rover Velar

Το βασικό στοιχείο της σχεδίασης φαίνεται να είναι μια μεγάλη οθόνη αφής που στην I-Pace ήταν 12 ιντσών, ενώ δεν αποκλείεται -αν και δε φαίνεται καθαρά κάτι τέτοιο στη φωτογραφία- να είναι ψηφιακός και ο πίνακας οργάνων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης 2017: Όλες οι μεγάλες πρεμιέρες

Όπως και να έχει πάντως είναι ουσιαστικά βέβαιη η ύπαρξη του συστήματος infotainment InControl Touch Pro, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τα μοντέλα της Jaguar Land Rover.

[Πηγή Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube