Μια Pagani Huayra BC καταλήγει κάτω από φορτηγό

Μια Pagani Huayra BC καταλήγει κάτω από φορτηγό

Απρόσεκτος οδηγός καρφώνει την Pagani Huayra BC κάτω από ένα φορτηγό. Ευτυχώς, χωρίς ανθρώπινα θύματα.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινα θύματα, μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στο αυτοκίνητο. Και να… κλάψουμε χωρίς τύψεις την σπάνια Pagani Huayra BC που σφηνώθηκε στο πίσω μέρος αυτού του φορτηγού.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ένας αναγνώστης του autoblog.it, στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο Grand Raccordo Anulare της Ρώμης. Η Pagani Huayra BC έχει καρφωθεί πίσω και κάτω από αυτό το φορτηγό, με συνέπεια να υποστεί σοβαρές ζημιές. Αν και θα πρέπει να τρόμαξαν πολύ, οι επιβάτες δεν έπαθαν το παραμικρό αφού η… διείσδυση του χαμηλού σφηνοειδούς σχήματος της Huayra κάτω από το ψηλό προπορευόμενο όχημα σταμάτησε πριν φτάσει στις εμπρός κολόνες. Το συμβάν προκάλεσε τη διακοπή της κυκλοφορίας για πάνω από μία ώρα.

Είναι από αυτά τα ατυχήματα που συμβαίνουν στους αυτοκινητοδρόμους περιφερειακά των μεγαλουπόλεων, με την πυκνή κυκλοφορία. Τα αυτοκίνητα στοιχισμένα σε ουρές χιλιομέτρων σέρνονται με σταθερή ταχύτητα χωρίς σοβαρές μεταξύ τους αποστάσεις. Ένας να κάνει πως για κάποιο λόγο επιβραδύνει απότομα ή αλλάζει απρόσεκτα λωρίδα, μπορεί να προκαλέσει μια καταστροφική καραμπόλα ή ένα ατύχημα σαν αυτό.

Η Pagani Huayra BC είναι μια ειδική έκδοση και θυμίζουμε ότι ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Τι γίνεται στην περίπτωση που ένα τέτοιο αυτοκίνητο έχει σοβαρή ζημιά από τρακάρισμα; Δεν είναι η πρώτη φορά. Πριν λίγο καιρό είχαμε δει μια άλλη εξαιρετικά σπάνια Pagani Huayra Pearl να εμπλέκεται σε ατύχημα. Είναι μια ειδική κατασκευή για έναν συγκεκριμένο πελάτη. Την οποία παρουσιάζει ο ίδιος ο Horacio Pagani σε αυτό το video, εξηγώντας πως προέκυψε η Pearl από μία… απλή Huayra.

[Πηγή μέσω Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube