Pagani: Ανθρακονημάτινη έκδοση Pearl για την Huayra [video]

Pagani: Ανθρακονημάτινη έκδοση Pearl για την Huayra [video]

Το ένα και μοναδικό κομμάτι αποτελεί ειδική παραγγελία.

Η Pagani Automobiles είναι γνωστή για την μοναδικότητα των αυτοκινήτων της και των μηχανικών τους μερών.

Επίσης, το τελευταίο της μοντέλο, η Huayra, διαθέτει ένα μεγάλο κατάλογο αξεσουάρ που περιλαμβάνει από ηχοσύστημα 1.200 Watt της Sonus Faber μέχρι φουλ ανθρακονημάτινο αμάξωμα σε ότι απόχρωση ζητήσεις.

Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και η μία και μοναδική έκδοση Pearl, που κατασκευάστηκε για χάρη ενός πολύ καλού και πλούσιου πελάτη της Pagani Automobiles.

Η Pagani δεν ανακοινώνει τίποτα για την συγκεκριμένη ειδική παραγγελία, αλλά όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, βασίζεται στην Huayra και διαθέτει αεροδυναμικά βοηθήματα που παραπέμπουν στην Zonda S (βλέπε πίσω αεροτομή) και την Zonda Cinque (βλέπε εισαγωγή αέρα οροφής).

Σίγουρα, αυτή η συγκεκριμένη Huayra είναι από τις πιο καλοεξοπλισμένες που έχουμε δει, αλλά και η ίδια η Pagani έχει βλέψεις για εμπλουτισμό της γκάμας του συγκεκριμένου μοντέλου. Μέσα στα άμεσα σχέδια της ιταλικής φίρμας είναι η δημιουργία roadster έκδοσης, καθώς και μίας με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Βέβαια, όσο υπάρχουν άνθρωποι με τόσο χρήμα, ο Horacio Pagani δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγάλει πολλές μοναδικές εκδόσεις (κατά παραγγελία) για τους πλούσιους πελάτες του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube