Η συλλογή αυτοκινήτων του Horacio Pagani [video]

Η συλλογή αυτοκινήτων του Horacio Pagani [video]

Τι θα μπορούσε να κάνει «κλικ» στον άνθρωπο που εμπνεύστηκε, σχεδίασε και κατασκευάζει κάποια από τα πιο εκκεντρικά χειροποίητα supercars της σύγχρονης εποχής;

Ο Horacio Pagani είναι ένας παθιασμένος λάτρης των σπορ αυτοκινήτων, προφανώς. Δεν θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς. Άλλωστε, έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στη δημιουργία τους, ακόμη και πριν ιδρύσει την δική του εταιρεία.

Είναι προφανώς ένας αρκετά πλούσιος επιχειρηματίας που θα μπορούσε να έχει σχεδόν ότι αυτοκίνητο θέλει. Αλλά με την ιδιότητα του εμπνευστή, σχεδιαστή και δημιουργού εξωτικών χειροποίητων hypercars, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια αυτοκίνητα, ποιας μάρκας είναι αυτά που κάνουν «κλικ» στον Horacio Pagani ώστε να γίνει συλλέκτης τους.

Και κάνουμε αυτή την εισαγωγή για να καταλήξουμε ότι στον Pagani, τα αυτοκίνητα του οποίου είναι ο ορισμός του χειροποίητου και του tailor made στο προσωπικό ύφος του κάθε πελάτη, αρέσουν οι Porsche. Τα πιο «μαζικά» και «βιομηχανοποιημένα» από τα supercars. Έντάξει, όχι όποια και όποια, βέβαια. Πρόσφατα παρέλαβε μια Porsche 911 R και ο Youtuber Marchettino ήταν εκεί για να βγάλει μερικές φωτογραφίες από την στιγμή. Ο ίδιος έχει επίσης δημοσιεύσει στο κανάλι του ένα video με ορισμένες ακόμη Porsche του Horacio Pagani, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται μία 918 Spyder, μία Carrera GT και μία Cayman GT4. Για την 911 R η Porsche έδωσε προτεραιότητα στους ιδιοκτήτες της 918 Spyder και ο Pagani δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Εκτός από τις Porsche, σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του Autoevolution, στη συλλογή του Horacio περιλαμβάνεται επίσης και μία Ferrari F12tdf.



Πηγή Autoguide

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube