BMW: Οι i4 και iX έχουν ήδη εξαντληθεί

BMW: Οι i4 και iX έχουν ήδη εξαντληθεί

Με τις i4 και iX να είναι ήδη εξαντλημένες για μήνες και την αυξανόμενη ζήτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η BMW σκοπεύει να προσλάβει μέσα στη χρονιά 6.000 εργαζόμενους.

BMW

H BMW δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά αυτή την μεταβατική περίοδο της αυτοκίνησης προς τον εξηλεκτρισμό, με την ίδια να δηλώνει πως η ζήτηση για τα ηλεκτρικά της μοντέλα έχει συνεχώς αυξητική πορεία.

Συγκεκριμένα, ο CEO του Βαυαρού κατασκευαστή, Oliver Zipse, δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα Muenchner Merkur «η ζήτηση για τα ηλεκτρικά μοντέλα μας είναι πολύ υψηλή και οι i4 και iX είναι εξαντλημένες για πολλούς μήνες ακόμα». 

BMW

Όπως και να έχει, τα νέα για την BMW ακούγονται πολύ θετικά καθώς η μάχη για την κυριαρχία στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο άμεσο μέλλον αναμένεται ομηρική. Θυμίζουμε ότι το Tesla Model 3 κλείνει το 2021 ως το κορυφαίο σε πωλήσεις ηλεκτρικό στην Ευρώπη

Επιπλέον, για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση των ηλεκτρικών της μοντέλων, η BMW σχεδιάζει να προσλάβει το 2022 6.000 εργαζόμενους.

BMW

Μέχρι στιγμής στην ηλεκτρική γκάμα της εταιρίας υπάρχουν τα i3, i4, iX και iX3. Ενώ μέσα στο νέο έτος θα προστεθεί η ναυαρχίδα i7, η οποία διανύει τα τελευταία στάδια εξέλιξης της. Ο Γερμανός κατασκευαστής, έχει δεσμευτεί ότι μέχρι το 2023, θα διαθέτει 25 ηλεκτρικά και plug-in μοντέλα στη γκάμα του.

Το μέλλον της αγοράς στην Γηραιά ήπειρο θα είναι αναμφίβολα γεμάτο ενδιαφέρον. Η ηλεκτροκίνηση φέρνει ανακατατάξεις σε ότι ίσχυε μέχρι στιγμής και οι Γερμανοί κολοσσοί πρέπει να επιταχύνουν την εξέλιξη των ηλεκτρικών τους αυτοκινήτων αν θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή και στην ηλεκτροκίνηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube