Βίλα των €12 εκατομμυρίων περιλαμβάνει και Tesla Cybertruck

Βίλα των €12 εκατομμυρίων περιλαμβάνει και Tesla Cybertruck

Το κτήριο περιλαμβάνει και φωτοβολταϊκά Tesla Solar, ώστε να φορτίζετε το δωρισμένο ηλεκτρικό φορτηγάκι σας.

Μπουχτίσατε με τους πολυτελείς ουρανοξύστες που χτίζουν η Pagani, η Aston Martin κι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες; Θα ανταλλάσσατε την άχρωμη ζωή της πόλης με τη γαλήνη της εξοχής; Δεν θα προτιμούσατε μια πολυτελή βίλα, ειδικά αν περιείχε κι ένα ολοκαίνουργιο «δωρεάν» Tesla Cybertruck;

Ε λοιπόν, με μόλις €12 εκατομμύρια, το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να αποκτήσετε μια παραδεισένια κατοικία στη λίμνη Tahoe στις ΗΠΑ. Με ένα Tesla Cybertruck να σας περιμένει στο γκαράζ.

Το τέλειο εξοχικό δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει στο γκαράζ του το πιο πολυσυζητημένο off-roader των τελευταίων μηνών

Τα χρήματα δεν είναι λίγα, αλλά η αγγελία για το ονειρεμένο σπίτι των 664 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει κάμποσα θέλγητρα.

Tesla Cybertruck

Δυστυχώς δεν αναφέρεται ποια έκδοση του Tesla Cybertruck απεικονίζεται σε μία από τις ψηφιακές εικόνες του ακινήτου. Αλλά για τόσα πολλά χρήματα, το καλό που τους θέλουμε να είναι το Cyberbeast.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δείτε το Tesla Cybertruck να νικάει μία Porsche 911, ρυμουλκώντας μία ακόμα 911 [video]

Με τρεις ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 857 ίππων, το ηλεκτρικό pick-up επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε λιγότερα από 3”.

Tesla Cybertruck

Τις στιγμές που δεν οδηγείτε το Tesla Cybertruck σας στις εκτός δρόμου διαδρομές, θα απολαμβάνετε τη βίλα με τα πέντε υπνοδωμάτια, τα έξι μπάνια, την ευρύχωρη κουζίνα και την τραπεζαρία,.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Pagani ετοιμάζει πολυτελή ουρανοξύστη στο Μαϊάμι

Αλλά κι επιπλέον δωμάτια για ψυχαγωγία, στο σπίτι που εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Προσφέρει επίσης μια μεγάλη βεράντα, πισίνα με θέα στα έλατα και κελάρια για τα κρασιά σας.

Tesla Cybertruck

Πιο σημαντικό για τους λάτρεις των αυτοκινήτων είναι ότι το υπόγειο γκαράζ φιλοξενεί έως κι έξι οχήματα, με επιπλέον διαθέσιμο χώρο για μοτοσικλέτες και  snowmobiles.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Lionel Messi διαθέτει γκαράζ σε όροφο ουρανοξύστη [video]

Επιπλέον, το οίκημα είναι εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκά της Tesla, που παρέχουν ενέργεια στο σπίτι και γεμίζουν μπαταρίες για τις βραδινές ώρες. Έτσι, θα μπορείτε να φορτίζετε τα ηλεκτρικά σας μοντέλα με καθαρή ηλιακή ενέργεια. Σε περίπτωση συννεφιάς, υπάρχει και γεννήτρια ως λύση ανάγκης. 

Tesla Cybertruck
 

Το ακίνητο είναι ακόμα υπό κατασκευή κι αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024. Ωστόσο, ο πωλητής αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο για τον μελλοντικό ιδιοκτήτη να το αγοράσει νωρίτερα και να εμπλακεί στη διαδικασία της τροποποίησής του, ώστε να μορφοποιηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck πωλούνται με «καπέλο» $350.000

Παρόλο που ένα EV pick-up εκατοντάδων χιλιάδων είναι απλώς μια σταγόνα στον ωκεανό για κάποιον που θα ξοδέψει €12 εκατομμύρια για μια εξοχική κατοικία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η προσθήκη του Tesla Cybertruck καθιστά πιο ελκυστική την καταχώριση.

Tesla Cybertruck

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube