Δείτε το Tesla Cybertruck να νικάει μία Porsche 911, ρυμουλκώντας μία ακόμα 911 [video]

Δείτε το Tesla Cybertruck να νικάει μία Porsche 911, ρυμουλκώντας μία ακόμα 911 [video]

Το Tesla Cybertruck είναι επιτέλους γεγονός, με τον Elon Musk να αποκαλύπτει ορισμένες από τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου.

Tesla Cybertruck

Την Πέμπτη, 30/11, τα πρώτα Tesla Cybertuck, δέκα τον αριθμό, παραδόθηκαν σε ορισμένους υπαλλήλους της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ευκαιρίας δοθείσης, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, μέσα από το οποίο διαφημίζει την ταχύτητα αλλά και τις ελκτικές δυνατότητες του pick-up της. Στο εν λόγω βίντεο λοιπόν, μία Porsche 911 και ένα Tesla Cybertruck τοποθετήθηκαν στην αφετηρία. Με μία μικρή έκπληξη. Το Cybertruck ρυμουλκούσε μία ακόμη 911.

H ισχυρότερη έκδοση του Tesla Cybertuck, έρχεται με τρία ηλεκτρομοτέρ, συνπλικής απόδοσης 845 PS

Tesla Cybertruck

Η απόσταση του αγώνα δεν είναι ξεκάθαρη, ενώ άγνωστες είναι και οι ρυθμίσεις του Cybertruck που πέρασε πρώτο τη γραμμή του τερματισμού. Δεν είμαστε σίγουροι επίσης ούτε και για το ποια 911 ή μάλλον για το ποιες 911 χρησιμοποιήθηκαν. Η απουσία πλευρικών αεραγωγών, αποτυπώνει το ότι πρόκειται για μοντέλο της σειράς   

Αυτό σημαίνει πως στο συγκεκριμένο βίντεο, η Tesla χρησιμοποίησε μια Carrera, μια Carrera S, μια Carrera T ή μια Carrera GTS και όχι μία 911 Turbo. Με βάση το χρώμα, τους τροχούς και τα γκρι καλύμματα των καθρεπτών, μάλλον πρόκειται για μια Carrera T, με 379 PS, το πιο «ανίσχυρο» μοντέλο της σειράς. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η εν λόγω 911 Carrera T να εξοπλιζόταν με το χειροκίνητο κιβώτιο της Porsche.

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο, εμφανίστηκε στην οθόνη ένα γραφικό που υποδήλωνε πως το 0-100 km/h ολοκληρώθηκε σε 2,6”, με το 400αρι να καλύπτεται σε μόλις 11”. Αυτοί οι αριθμοί, το δίχως άλλο, παραπέμπουν στο Cyberbeast, την πιο ισχυρή έκδοση στην γκάμα του Cybertruck, με τρεις ηλεκτροκινητήρες, συνολικής απόδοσης 845 PS.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube