Ο Lionel Messi διαθέτει γκαράζ σε όροφο ουρανοξύστη [video]

Ο Lionel Messi διαθέτει γκαράζ σε όροφο ουρανοξύστη [video]

O Lionel Messi ζει στον ουρανοξύστη Porsche Tower στο Μαϊάμι και μπορεί να παρκάρει τα αγαπημένα του σούπερκαρ μέσα στο διαμέρισμά του.

Lionel Messi

Ο Lionel Messi μετακόμισε από το Παρίσι στη Φλόριντα αφού εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι τον Ιούλιο του 2023. Επέλεξε να εγκατασταθεί στον ουρανοξύστη της Porsche, o οποίος έχει ανελκυστήρα που ανεβάζει τα αυτοκίνητα μέσα στο διαμέρισμα. 

$9 εκατομμύρια. Τόσα πλήρωσε ο Lionel Messi για το διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη με την εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο Lionel Messi μπορεί να παρκάρει τα αγαπημένα του υπεραυτοκίνητα μες στο διαμέρισμά του σε ουρανοξύστη στο Μαϊάμι

Το αγόρασε το 2022, πριν ακόμη υπογράψει το συμβόλαιο με την αμερικανική ομάδα. Τότε, έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά είχε σκοπό να φύγει από τη Γαλλία κάποια στιγμή.

Lionel Messi

Ο Αργεντινός παίκτης ήθελε τα παιδιά του να μορφωθούν στις ΗΠΑ. Έτσι, είχε αγοράσει ένα πολυτελές ρετιρέ στο Μαϊάμι το 2019, αλλά τελικά τέθηκε προς πώληση για χάρη του ουρανοξύστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Προς πώληση η Maserati GranTurismo MC Stradale του Lionel Messi

Όταν ο Lionel Messi έφυγε από την Ευρώπη, το διαμέρισμά του στο Μαϊάμι ήταν έτοιμο για να μετακομίσει το αστέρι του ποδοσφαίρου.

Lionel Messi

Έτσι λοιπόν ο Αργεντινός βρέθηκε στον Porsche Design Tower. Η παραθαλάσσια κατοικία έχει έναν άσο στο μανίκι της, κάτι που προσελκύει τους λάτρεις του αυτοκινήτου σαν μαγνήτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πολυκατοικία με ασανσέρ για supercars στο Miami [video]

Κάθε διαμέρισμα στο κτίριο των 56 ορόφων έχει το δικό του προσωπικό γκαράζ, αφού ένας ανελκυστήρας αυτοκινήτων επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να μεταφέρουν τους μηχανοκίνητους θησαυρούς τους μέχρι το διαμέρισμά τους και να τους έχουν κοντά τους.

Lionel Messi

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα «dezervator», με το όνομα εμπνευσμένο από τον δημιουργό του, Gil Dezer, που προσφέρει στους κατοίκους άμεση πρόσβαση στα διαμερίσματά τους με τα αυτοκίνητά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι 25 πιο καλοπληρωμένοι αθλητές του κόσμου

Ο ένοικος οδηγεί το όχημά του στο στρογγυλό, πλήρως αυτοματοποιημένο ασανσέρ που περιβάλλεται από γυάλινους τοίχους κι η πλατφόρμα περιστρέφεται για να ευθυγραμμίσει το αυτοκίνητο με την πόρτα.

Lionel Messi

Όταν φτάνουν στον επιθυμητό όροφο, το αυτοκίνητο σπρώχνεται έξω από το ασανσέρ πάνω σε ράγες και σταθμεύει πίσω από έναν άλλο γυάλινο τοίχο με θέα προς το σαλόνι.

Το διαμέρισμα όπου μένει ο σταρ του ποδοσφαίρου καλύπτει περίπου 330 τετραγωνικά μέτρα, έχει τρία υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια σε μία open-floor διάταξη. Ο Lionel Messi είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά την ιδιωτική του ζωή, οπότε δεν υπάρχουν φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματός του.

Lionel Messi

Κάθε διαμέρισμα έχει από δύο έως 11 θέσεις στάθμευσης. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσες έχει ο άσος της στρογγυλής θεάς, αλλά σίγουρα χρειάζεται κάμποσες, αφού είναι λάτρης των ακριβών μοντέλων.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube