Το Tesla Cybertruck ετοιμάζεται να ντυθεί περιπολικό;

Το Tesla Cybertruck ετοιμάζεται να ντυθεί περιπολικό;

Αστυνομικοί ανοίγουν διαδικτυακό διάλογο με τον Elon Musk για το ενδεχόμενο να γίνει περιπολικό το Tesla Cybertruck.

Tesla Cybertruck

Το Tesla Cybertruck ήταν ίσως το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο της χρονιάς που μας πέρασε. Η μεγάλη αναμονή, το περίεργο γωνιώδες αμάξωμα, το σήμα της Tesla και βέβαια οι τεχνικές του προδιαγραφές συνέβαλαν στον ντόρο που έγινε παγκοσμίως. Έτσι ώστε να ανοίξει την όρεξη ακόμη και σε αστυνομικούς των ΗΠΑ.

Ένα αστυνομικό τμήμα από το Ρόζενμπεργκ του Τέξας, ρώτησε τον Elon Musk στο πρώην Twitter/τρέχον X πώς θα ήταν το Tesla Cybertruck ως περιπολικό.

Περιπολικό Cybertruck; Γιατί όχι; Στις ΗΠΑ τίποτα δεν είναι απίθανο

Οι αστυνομικοί έγραψαν στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ότι εντόπισαν το όχημα και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

 

 

«Τι νομίζεις, @elonmusk; Θα είναι το #Cybertruck ένα καλό περιπολικό;», ρώτησαν οι αστυνομικοί τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla. Στο tweet τους, εξηγούν ότι είναι δύσκολο να βρουν νέα μοντέλα που να είναι αντάξια να αντικαταστήσουν τις παλαιότερες αστυνομικές τους μονάδες.

«Θα πρέπει να κάνουμε την αλλαγή μέσα στο 2024;» ρώτησαν. Ο Musk αντέδρασε με ένα emoji που γράφει «100», το οποίο μεταφράζεται σε 100% ναι. Η απάντηση του Musk προκάλεσε πλειάδα αντιδράσεων.

Tesla Cybertruck

Η ανάρτηση στο X έφτασε σε περισσότερους από 400.000 χρήστες και πάνω από 3.000 άτομα αντέδρασαν σε αυτήν.

Αλλά ένα περιπολικό Tesla Cybertruck δεν θα είναι το πρώτο αμερικανικό μοντέλο που υπηρετεί στα σώματα ασφαλείας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Unplugged Performance κυκλοφόρησε φωτογραφίες ενός Model Y που ντύθηκε την αστυνομική περιβολή.

Tesla Cybertruck

Δεν πρόκειται για απλές ψηφιακές αποδόσεις, αλλά οχήματα που θα βρίσκονται στην πραγματικότητα στον στόλο της αστυνομίας στη Νότια Πασαντίνα της Καλιφόρνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αγριεμένο Tesla Model Y, ξέχνα το Cybertruck [video]

Με όλες τις σειρήνες, τους έξτρα προβολείς και το μπροστινό bull bar, το EV SUV είναι ένα πραγματικό περιπολικό, αφιερωμένο στη διατήρηση του Νόμου και της Τάξης.

Tesla Cybertruck

Επιπλέον, ένα rendering του Tesla Cybertruck με αστυνομική ενδυμασία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Oracle Cloud World στο Λας Βέγκας. Ο συνιδρυτής της, Larry Ellison, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Tesla.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck πωλούνται με «καπέλο» $350.000

Αυτό ίσως εξηγεί το ενδιαφέρον του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ισχυρίζεται ότι το περιπολικό Cybertruck θα καταφτάσει πολύ σύντομα. Ελπίζουμε απλώς ότι το δικό του «πολύ σύντομα» δεν μοιάζει με αυτό του Elon Musk.

Και βέβαια, δεν ξεχνάμε τα Model 3 που υπηρετούν εδώ και χρόνια στη βρετανική αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube