Το Tesla Cybertruck εμπνέει κινητό Samsung των €8.000 [video]

Το Tesla Cybertruck εμπνέει κινητό Samsung των €8.000 [video]

Τα smartphone έχουν γίνει τόσο απαραίτητα στην καθημερινότητά μας όσο και τα αυτοκίνητα — μερικές φορές ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, οι πλούσιοι «αναγκάζονται» να έχουν τα ίδια κινητά με τους «κοινούς θνητούς», αφού η τιμή τους φτάνει τα €1.500. Το κενό μυρίστηκε η Caviar, μια εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, που στοχεύει τα γερά πορτοφόλια με ένα κινητό που είναι εμπνευσμένο από το Tesla Cybertruck.

Κατασκευασμένο με βάση το Samsung S24 Ultra, το κινητό μιμείται τη σχεδίαση του παρμπρίζ, της ηλιοροφής και της καρότσας από το Tesla Cybertruck.

Είσαι ζάμπλουτος κι ασφυκτιάς με τον διπλανό σου που έχει αγοράσει το ακριβότερο smartphone με 50 δόσεις; Υπάρχει λύση κι -ευτυχώς για σένα- κοστίζει πολύ ακριβά

Κοψίματα στα άκρα του πανάκριβου smartphone θυμίζουν τους μπροστινούς προβολείς και μια κόκκινη λωρίδα μοιάζει με τα πίσω φωτιστικά σώματα του φουτουριστικού ηλεκτρικού pick-up.

Tesla Cybertruck

Σίγουρα θα είναι πολύ ταιριαστό σε όποιον έχει ήδη παραλάβει ή έχει παραγγείλει το Tesla Cybertruck, αλλά λογικά θα του περάσει η όρεξη μόλις μάθει την τιμή. Η εταιρεία ζητά €8.000 για αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε «Cybersamsung».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Βίλα των €12 εκατομμυρίων περιλαμβάνει και Tesla Cybertruck

Γιατί η εξωφρενικά τσουχτερή τιμή; Μα γιατί πολύ απλά υπάρχει κοινό που επιζητά τη διαφοροποίηση από τους υπόλοιπους κι έχει την οικονομική άνεση να την πληρώσει.

Tesla Cybertruck

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι το Caviar είναι στα τηλέφωνα κάτι αντίστοιχο με τη Mansory ή τη Manhart στα αυτοκίνητα. Αν και τα προϊόντα της βασίζονται σε υπάρχουσες συσκευές, μοιάζουν τελείως διαφορετικά κι απευθύνονται σε πολύ πιο ελιτίστικο αγοραστικό κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mercedes-Benz Vision AVTR, εμπνευσμένο από την ταινία Avatar

Αυτό δεν είναι το μοναδικό τηλέφωνο της Caviar εμπνευσμένο από την αυτοκινητοβιομηχανία. Για τους λάτρεις της Apple, έχει επίσης μια custom έκδοση του iPhone 15 που ονομάζεται Bionic M κι είναι εμπνευσμένη από το πρωτότυπο Mercedes Vision AVTR. Κοστίζει €8.225.

Tesla Cybertruck

Αποτελεί μέρος μιας διαφορετικής συλλογής της Caviar, που ονομάζεται Vision. Το Tesla Cybertruck ανήκει στη συλλογή Future.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube