Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα για τα σκουριασμένα Tesla Cybertruck

Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα για τα σκουριασμένα Tesla Cybertruck

Σκουριάζουν ή δεν σκουριάζουν τα Tesla Cybertruck; Την υπόθεση ανέλαβαν να λύσουν οι διαδικτυακοί φαναρτζήδες και (φανφαρα)τζήδες, μιας κι ένα Cybertruck είναι ό,τι πρέπει για μπούλινγκ.

Tesla Cybertruck

Μέλη του φόρουμ του Tesla Cybertruck Owners Club αναφέρουν στον web την παρουσία κηλίδων σκουριάς στο ηλεκτρικό τους pick-up, ανεβάζοντας και φωτογραφίες για απόδειξη.

Δεν χρειάστηκαν και πολλά για να βγει η υπόθεση εκτός ελέγχου στα κοινωνικά δίκτυα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Οι χρήστες στο ίντερνετ δεν χάνουν την ευκαιρία όταν πρόκειται να κοροϊδέψουν το Tesla Cybertruck

Το ηλεκτρικό pick-up έπεσε και πάλι θύμα χλευασμού, αυτή τη φορά με αναφορές στα ίχνη σκουριάς που απαθανάτισαν οι ιδιοκτήτες του καλιφορνέζικου «αγροτικού» στο εξειδικευμένο φόρουμ Cybertruck Owners Club.

Ένα φαινόμενο που χλευάζει ο γραφίστας Log Trang στη σελίδα TorqueNews στο Facebook. Η ασυνήθιστη απόδοση στη μέση της ερήμου που δείχνει ολόκληρο το αυτοκίνητο με οξειδωμένα μεταλλικά πάνελ, όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη φωτογραφία του άρθρου.

Ύστερα από τη δημοσίευση αυτής της φωτοσοπαρισμένης φωτογραφίας, το σχόλια έδιναν κι έπαιρναν: Αυτή η ιστορία σκουριάς είναι fake news!», διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι υπερασπιστές του Tesla Cybertruck. Αυτοί οι τελευταίοι έρχονται αντιμέτωποι με την κοινή χρήση πολυάριθμων άρθρων που επαναλαμβάνουν τα σχόλια του φόρουμ ιδιοκτητών Cybertruck. Ανάμεσα στις απαντήσεις, ένας άλλος γραφίστας ανέβασε το όραμά του για το σκουριασμένο Cybertruck.

Tesla Cybertruck
H ψηφιακή απεικόνιση του Stamen Stamenov άφησε το Cybertruck εγκαταλειμμένο σε κάποια σκηνή του Jurassic Park.

Ως υπενθύμιση, μέλη του φόρουμ του Cybertruck Owners Club ανέφεραν ότι εντόπισαν μικρές πορτοκαλί κουκκίδες μόλις έντεκα ημέρες ύστερα από την παράδοση του αυτοκινήτου.

Ενώ διάφορες υποθέσεις διατυπώνονται για να εξηγήσουν το φαινόμενο, η πιο πιθανή αφορά τη μεταφορά των αυτοκινήτων με τρένο. Η μεταλλική σκόνη από τις ράγες επικάθετο στο αμάξωμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, προτού δημιουργηθούν σταδιακά αυτά τα σημάδια.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube