Manhart και Range Rover είναι ακαταμάχητος συνδυασμός

Manhart και Range Rover είναι ακαταμάχητος συνδυασμός

Μαύρο θηριώδες SUV με χρυσές λεπτομέρειες και ζάντες 24 ιντσών. Ακούγεται κακόγουστο αλλά δεν είναι.

«Φάτε μάτια, ψάρια» θα μπορούσε να τιτλοφορείται το τελευταίο δημιούργημα της Manhart. Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος αποκάλυψε την άποψη του για το σωστό Range Rover, παρουσιάζοντας το εντυπωσιακό RV 650 Edition 01/01.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το συγκεκριμένο Range Rover είναι αποκλειστικά κατασκευασμένο για έναν -πολύ καλό- πελάτη. 'Ενα ογκώδες κατάμαυρο SUV με χρυσές λεπτομέρειες; Ακούγεται εκκεντρικό αλλά στην πράξη είναι τόσο ταιριαστό.

Φταγμένο για έναν πελάτη με γούστο και γεμάτη τσέπη, το Range Rover RV 650 Edition 01/01 είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό χωρίς να προκαλεί

Κοιτώντας το 650, δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να το χαρακτηρίσεις κραυγαλέο. Η Manhart αξίζει τα συγχαρητήριά μας για το πώς πέτυχε να απογειώσει τη βρετανική φινέτσα με έναν τόσο κομψό τρόπο.

Range Rover

Το μαύρο αμάξωμα του RV 650 Edition 01/01 έχει γεμίσει με χρυσαφένιες πινελιές, από το μπροστινό σπόιλερ και το καπό, μέχρι τον πίσω διαχύτη. Το χρυσό χρώμα διατρέχει κατά μήκος το πολυτελές σουλούπι, ενώ η ίδια αντίθεση συναντάται και στις ζάντες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσα θα έδινες για το Range Rover του Σουλτάνου του Μπρουνέι;

Μαύρες 24 ιντσών, αλλά το χρυσαφί χειλάκι περιμετρικά τις γλυκαίνει στο μάτι. Μόνο οι τέσσερις μαύρες ματ απολήξεις της εξάτμισης εμμένουν σε έναν χρωματικό τόνο. Η μελωδία που παράγουν πάντως είναι ρυθμιζόμενη.

Range Rover

Εν τω μεταξύ, η καμπίνα του RV 650 είναι επενδυμένη με εξαίρετης ποιότητας δέρμα σε ένα εντυπωσιακό μπορντό χρώμα. Κι εδώ παρατηρούμε χρυσές επιθέσεις για αντίθεση με τον βασικό χρωματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ηλεκτρικό Range Rover με… θερμικές επιδόσεις

Οι διακοσμητικές επενδύσεις και τα στοιχεία στο τιμόνι, το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα έχουν χρυσό φινίρισμα που ταιριάζει με το αμάξωμα και δένει όμορφα με τις μπορντό επενδύσεις και τα μαύρα στοιχεία της καμπίνας.

Range Rover

Το RV 650 βασίζεται στο P530 Range Rover. Ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 της BMW έχει χωρητικότητα 4,4 lt κι εργοστασιακά αποδίδει 530 PS και 750 Nm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Nέο Range Rover Sport SV με 635 ίππους

Η Manhart αυξάνει περαιτέρω την απόδοση, αγγίζοντας τα 650 PS και τα 900 Nm, καθιστώντας το πιο ισχυρό από το νέο Range Rover SV των 635 PS που παρουσιάστηκε φέτος.

Range Rover

Καθώς το RV 650 Edition 01/01 παραγγέλθηκε από συγκεκριμένο πελάτη, η Manhart δεν ανακοίνωσε τιμή για την όλη κατασκευή. 

Αν όμως σας έχει ανοίξει η όρεξη, βεβαιωθείτε ότι ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι φουσκωμένος. Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος δεν φημίζεται για τις οικονομικές του τιμές.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube