Σε πείσμα των διαρροών, νέο teaser της Lancia Ypsilon

Σε πείσμα των διαρροών, νέο teaser της Lancia Ypsilon

Η ιταλική φίρμα αποκαλύπτει ένα νέο teaser που δείχνει τα πίσω φώτα της επόμενης Lancia Ypsilon. Ωστόσο, αυτά τα φανάρια τα (ξανά) είδαμε στην προχτεσινή διαρροή.

Lancia Ypsilon

Η τμηματική αποκάλυψη της επερχόμενης νέας Lancia Ypsilon εξελίσσεται σε σαπουνόπερα και μάλιστα σαχλή, λατινοαμερικανική.

Η ιταλική φίρμα έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα νέο teaser που δείχνει μέρος του πίσω μέρους του μελλοντικού σουπερμίνι της καθώς και το σχήμα των φαναριών. Ωστόσο, ολόκληρο το πίσω μέρος της Lancia Ypsilon διέρρευσε στο web μόλις πριν από δύο ημέρες.

Από τώρα και μέχρι την επίσημη αποκάλυψη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Φεβρουάριο του 2024, δεν θα ήταν πλέον έκπληξη να εμφανίζονται σωρηδόν εικόνες του εσωτερικού της Lancia Ypsilon, χωρίς καμουφλάζ

Lancia Ypsilon

Παρόλα αυτά, ανακαλύπτουμε ορισμένες ακόμη άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες, όπως την αναγραφή της μάρκας στη μαύρη φάσα και η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για το όνομα «Ypsilon». Ακόμη, επιβεβαιώνεται η στρογγυλή φωτεινή υπογραφή, πολύ κοντά σε αυτή του πρωτότυπου αυτοκινήτου Pu+Ra HPE. Στο κέντρο του διακρίνουμε τρία στοιχεία που θα αποτελέσουν τον υπόλοιπο φωτισμό.

Η Lancia μπορεί να φροντίζει για την επικοινωνία της γύρω από το μοντέλο που συμβολίζει την επιστροφή της, δείχνει όμως πάντα ότι βρίσκεται ένα βήμα πίσω. Η ατυχία ξεκίνησε με την κλοπή ενός πρωτότυπου που βρέθηκε σε ένα κανάλι στο Montbéliard, στο Doubs. Η ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί αν το αυτοκίνητο ήταν καμουφλαρισμένο, αλλά για κακή της τύχη, η Lancia Ypsilon ήταν χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Lancia Ypsilon

Στη συνέχεια, είχαμε αποκλειστική πρόσβαση σε μια εικονογράφηση του τελικού μοντέλου, με όλες τις λεπτομέρειες.

Τελικά, απομένει μόνο το εσωτερικό -αν και πάλι έχουμε βάσει διαρροής μια στοιχειώδη άποψη. 

Lancia Ypsilon

Η διάταξή του πάντως, θα πρέπει να είναι πιο ξεχωριστή σε σύγκριση με το Peugeot 208 και το Opel Corsa, τα τεχνικά ξαδέρφια του. Πάνω από την οθόνη αφής, βρίσκεται το S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation), ένα σύστημα που θα επιτρέπει στους επιβάτες να ελέγχουν τις λειτουργίες ήχου, κλιματισμού και φωτισμού φωνητικά ή πατώντας ένα κουμπί. Με λίγα λόγια, αποτελεί ένα σύστημα φωνητικής εντολής.

Από τώρα και μέχρι την επίσημη αποκάλυψη που έχει προγραμματιστεί για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Φεβρουάριο του 2024, δεν θα ήταν πλέον έκπληξη να εμφανίζονται σωρηδόν εικόνες του εσωτερικού της Lancia Ypsilon, χωρίς καμουφλάζ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube