Η νέα Lancia Ypsilon έκανε... μπλουμ!

Η νέα Lancia Ypsilon έκανε... μπλουμ!

Η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς έχουμε δει πολλούς πιθανούς και απίθανους τρόπους αποκάλυψης ενός νέου μοντέλου. Η ολοκαίνουργια Lancia Ypsilon «αποκαλύφθηκε» με τον πλέον μοναδικό.

Lancia Ypsilon

Η Lancia ετοιμάζει το δυναμικό comeback της στην αγορά, με την νέα, αμιγώς ηλεκτρική Lancia Ypsilon να σηκώνει το λάβαρο της επιστροφής.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες και οι εικόνες για το αυτοκίνητο έφταναν με το σταγονόμετρο, με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία να κρατάει τα χαρτιά της όσο πιο κλειστά γίνεται. Αίφνης όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς μια ολοκαίνουργια Lancia Ypsilon βγήκε στην επιφάνεια. Κυριολεκτικά!

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ολοκαίνουργιας και αμιγώς ηλεκτρικής Lancia Ypsilon θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο του 2024

Lancia Ypsilon

Ένα από τα δοκιμαστικά μοντέλα της εταιρείας, χωρίς καμουφλάζ έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στη Γαλλία, με τις εικόνες να γίνονται αμέσως viral, μιας και η Ypsilon αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο της νέας εποχής των Ιταλών, με το ενδιαφέρον για αυτό να είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Θυμίζουμε πως η επίσημη πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024.

 

 

Μπορεί οι εικόνες που κατέγραψε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης ο φωτογράφος Lionel Vadam να μην είναι τόσο λεπτομερείς, παρέχουν εντούτοις χρήσιμες πληροφορίες για το αυτοκίνητο. Μπορούμε λοιπόν να δούμε ότι τα παράθυρα περιβάλλονται από μαύρη επένδυση, όπως οι θόλοι των τροχών και ότι υπάρχουν στρογγυλά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος, εμπνευσμένα από το πρωτότυπο Pu+Ra.

Lancia Ypsilon

Το χάτσμπακ αμάξωμα είναι παρόμοιο με τις καμουφλαρισμένες Ypsilon που έχουμε δει στο παρελθόν. Να σημειώσουμε πως η νέα Lancia Ypsilon θα είναι βασισμένη στην πλατφόρμα e-CMP και στην ηλεκτρική της έκδοση θα αποκτήσει ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 156 PS, που θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 51 kWh, η οποία μπορεί να χαρίσει αυτονομία της τάξης των 400 km.

Να σημειώσουμε τέλος πως σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε από την πτώση της Lancia Ypsilon στο νερό. Ούτε  έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης, αν και η Est Republicain αναφέρει ότι το όχημα είχε κλαπεί.

 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube