Η μελλοντική Lancia Ypsilon έρμαια της μοίρας

Η μελλοντική Lancia Ypsilon έρμαια της μοίρας

Αναμφισβήτητα, η νέα ηλεκτρική Lancia Ypsilon πέφτει θύμα κάθε πιθανής διαρροής στο web. Αυτή τη φορά αποκαλύπτεται το πίσω μέρος και λεπτομέρειες της μάσκας, σε μια νέα σειρά «κλεμμένων» φωτογραφιών.

Lancia Ypsilon

Αν οι Ιταλοί ήθελαν να δώσουν σασπένς όσον αφορά τη σχεδίαση της επερχόμενης ηλεκτρικής Lancia Ypsilon που σηματοδοτεί την αναγέννηση της φίρμας, μάλλον απέτυχαν.

Πριν από λίγες μέρες, ανακαλύψαμε με έκπληξη ένα ακαμουφλάριστο κομμάτι του μελλοντικού ιταλικού σουπερμίνι να ανασύρεται από ένα κανάλι στο Doubs ύστερα από μια αδιανόητη κλοπή.

Η νέα Lancia Ypsilon θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του 2024 και θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Lancia Ypsilon

Λίγες ώρες αργότερα, ακόμα μια αποκλειστική εικόνα του αυτοκινήτου σε ιδανικότερες συνθήκες. Και ενώ η ιταλική φίρμα προσπαθεί όσο καλύτερα μπορεί να συνεχίσει τη στρατηγική του «teasing», αποκαλύπτοντας τακτικά νέες λεπτομέρειες, ακολουθεί μια νέα διαρροή που δείχνει το αυτοκίνητο ολόκληρο χωρίς καμουφλάζ.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο φόρουμ Worldscoop, οι εικόνες ενδιαφέρουσες καθώς δείχνουν ολόκληρο το πίσω μέρος. Η νέα Lancia Ypsilon έχει στρογγυλά φώτα και πολύ κάθετη γραμμή πορτμπαγκάζ, καθ’ υπερβολή θα λέγαμε «εμπνευσμένη» από τη Stratos

Σημειώστε επίσης το δίχρωμο φινίρισμα, το οποίο βρίσκεται στο εμπρός μέρος με μια πραγματικά μπερδεμένη μάσκα. Οι προβολείς εξοβελισμένοι στις κάτω γωνίες θυμίζουν λίγο τον αισθητικό κώδικα ορισμένων Citroën! Και μια ακόμη πιο πρόσφατη φωτογραφία, μας αποκαλύπτει πώς θα είναι το ταμπλό!

Lancia Ypsilon

Να σας θυμίσουμε ότι η νέα Lancia Ypsilon θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του 2024 και θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Θα έχει μια 100% ηλεκτρική έκδοση πιθανότατα πολύ κοντά στις προδιαγραφές του Peugeot e-208, αλλά και θερμική έκδοση με κινητήριο σύνολο μια μονάδα mild hybrid.

Περισσότερες αποκαλύψεις για τη νέα Lancia Ypsilon στην επόμενη διαρροή…

Lancia Ypsilon

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube