Mercedes-Benz: H CLA Shooting Brake σε κίνδυνο, πιθανή μια GLA κουπέ

Mercedes-Benz: H CLA Shooting Brake σε κίνδυνο, πιθανή μια GLA κουπέ

Ανάμεσα στα οκτώ μοντέλα της προσεχούς ανανέωσης για την κόμπακτ γκάμα της Mercedes-Benz, κατά τα φαινόμενα δεν υπάρχει χώρος για τη CLA Shooting Brake.

Η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε ότι η γκάμα των κόμπακτ μοντέλων της θα συμπυκνώνεται στο προσεχές μέλλον σε οκτώ μοντέλα, από την πρόσφατη Α-Class μέχρι την προσεχή GLB.

Ο Γερμανός κατασκευαστής δίνει επίσης κάποιες ενδείξεις σχετικά με τα crossovers, περιλαμβάνοντας την περίπτωση μιας κουπέ GLA. H CLA Shooting Brake θα μπορούσε και να εξαφανιστεί.

Αν δούμε τα οκτώ αυτοκίνητα αναλυτικότερα, έχουμε την ανανέωση να ξεκινά με την A-Class, την οποία θα οδηγήσουμε στο εξωτερικό την επόμενη εβδομάδα. Η ανανέωση θα κλιμακωθεί με την GLA, το μοντέλο της γκάμας που σπάει ταμεία στη Mercedes-Benz. Σε αυτά τα δύο θα πρέπει να αθροίσουμε στην μπερλίνα A-Class που θα απευθύνεται σε συγκεκριμένες αγορές, αλλά επίσης και την CLA και την καινούργια και νεοεμφανιζόμενη GLB, της οποίας το όνομα μένει να επιβεβαιωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Mercedes-Benz: H καινούργια GLA 2019 σεργιανάει [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Mercedes-Benz GLA 180 CDI

Η Mercedes-Benz θα ανανεώσει επίσης την B-Class, το γερμανικό MPV και θα έρθει να τοποθετηθεί δίπλα σε ένα νέο μοντέλο, το οποίο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τους Γερμανούς. Αυτό το τελευταίο δίνει σε κάθε περίπτωση μια ενδιαφέρουσα ένδειξη όσον αφορά την GLA, που της δίνουν το χώρο και για μια δεύτερη εκδοχή όσον αφορά το αμάξωμα. Οι συνάδελφοί μας στο Top Gear Magazine λένε ότι πρόκειται για μια κουπέ GLA, κατά ένα παρόμοιο τρόπο που αυτή η έκδοση υφίσταται στις GLC και GLE.

Σε αντίθεση, η CLA Shooting Brake έχει βάσιμες πιθανότητες να εξαφανιστεί από τους καταλόγους. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι η Mercedes-Benz έχει ήδη συνταξιοδοτήσει τη CLS Shooting Brake στην τρέχουσα ανανέωση, εξαιτίας των ανεπαρκών πωλήσεών της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube