Mercedes-Benz: H καινούργια GLA 2019 σεργιανάει [video]

Mercedes-Benz: H καινούργια GLA 2019 σεργιανάει [video]

Η νέα Mercedes-Benz GLA συνελήφθη για ακόμα μια φορά να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους, με το επίσημο λανσάρισμά της να αναμένεται το 2019.

Σπάστα και ξαναρίχτα. Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε, συνοψίζοντας τη νέα Mercedes-Benz GLA. Που θα πατήσει ακριβώς επί τα ίχνη της προκατόχου της.

Δηλαδή, μια νέα A-Class με μεγαλύτερο ύψος από το δρόμο, προστατευτικά στα τόξα των φτερών και look ψιλο-σκληροτράχηλο. Καθόλου παράδοξο, βέβαια, καθώς η συνταγή δεν διέψευσε εμπορικά τους εμπνευστές της.

Παρά την πενταετή της πορεία και το ορατό πλέον τέλος της σταδιοδρομίας της, η υφιστάμενη Mercedes GLΑ συνεχίζει να «αποπλανά» το κοινό στην Ευρώπη. Οι πωλήσεις της αυξήθηκαν σταθερά μεταξύ της λανσαρίσματός της το 2013 και την περυσινή χρονιά, το 2017, οπότε και περισσότερα από 72.000 κόμπακτ SUV της γερμανικής εταιρείας πουλήθηκαν στην Ευρώπη. Παραμένει η τρίτη στην κατηγορία της πίσω από την BMW X1, η οποία γνώρισε μετεωρική άνοδο με την ευκαιρία της ανανέωσής της, όπως και το Audi Q3, ομοίως βαίνον το τέλος της ζωής του με το νέο μοντέλο να βρίσκεται στην τελική ευθεία, όπως η GLA.

Το μικρό crossover, η νέα εκδοχή του οποίου θα λανσαριστεί επίσημα τον επόμενο χρόνο, απαθανατίστηκε για ακόμη μια φορά στους γερμανικούς δρόμους κάτω από το παραδοσιακό καμουφλάζ του. Μην περιμένετε, όπως προαναφέραμε μεγάλες εκπλήξεις, καθώς η νέα GLA θα διατηρήσει την προηγούμενη συνταγή: Καλή απόσταση από ο έδαφος και πλαστικά προστατευτικά για πιο σκληροτράχηλο σουλούπι. Τα μεγάλα νέα θα είναι προφανώς η υιοθέτηση του νέου πίνακα οργάνων με ψηφιακά καντράν και το interface MBUX.

[Πηγή walkoART]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube