Το 2019 η GLB, το νέο SUV της Mercedes-Benz

Το 2019 η GLB, το νέο SUV της Mercedes-Benz

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το νέο μοντέλο που θα μπει σφήνα μεταξύ των GLA και GLC θα παρουσιαστεί τελικά σε περίπου ένα χρόνο.

Οι πληροφορίες που θέλουν τη γκάμα της Mercedes-Benz να εμπλουτίζεται με ένα ακόμα SUV, πρόσφατα συμπληρώθηκαν με νέες αναφορές.

Σύμφωνα με αυτές, το μοντέλο που θα καλύψει το κενό ανάμεσα στις GLA και GLC και είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, θα ονομάζεται όντως GLB και θα κυκλοφορήσει το 2019. Ακούγεται πολύ λογικό, αφού όπως έχουμε ήδη αναφέρει θα βασίζεται στο πάτωμα της νέας γενιάς των A-Class/GLA που όμως δεν έχουμε δει ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATIC

Σε σχέση με τη δεύτερη, η GLB θα έχει σαφώς πιο τετραγωνισμένο σχήμα, πιο ψηλή γραμμή αμαξώματος και αυξημένη απόσταση από το έδαφος προκειμένου να υποστηρίζει έναν πιο σκληροτράχηλο εκτός δρόμου χαρακτήρα. Οι πληροφορίες λένε για συνολικό μήκος 4,55 m, με τη διαφορά σε σχέση με την GLA να αφορά σε μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GLA 45

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι θα υπάρχουν και δύο εκδόσεις AMG με 300 και 450 ίππους καθώς και δύο με μπαταρίες: Μια plug-in υβριδική και μια αμιγώς ηλεκτρική με αυτονομία κοντά στα 400 km.

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube