Το Land Rover Defender οργώνει στη νέα ταινία του James Bond [video]

Το Land Rover Defender οργώνει στη νέα ταινία του James Bond [video]

Μια ευκαιρία για τη βρετανική φίρμα να αποδείξει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του νέου της μοντέλου.

Η Land Rover επιβεβαίωσε και επίσημα την παρουσία του νέου Defender στην 25η ταινία του James Bond με τίτλο "No Time to Die" που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Απριλίου του 2020, δημοσιεύοντας ένα εντυπωσιακό βίντεο με πλάνα "behind the scenes".

Όπως βλέπουμε, το Defender οδηγείται από κασκαντέρ σε απαιτητικές διαδρομές εκτός δρόμου κατά τη διάρκεια καταδίωξης που ίσως περιλαμβάνει περισσότερα από ένα οχήματα. Το κατάμαυρο Defender 110 εμφανίζεται στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού X με ζάντες 20" και εκτός δρόμου ελαστικά.

Land Rover

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέο Land Rover Defender [video]

Η είδηση έρχεται αρκετό καιρό μετά από τη φωτογραφία του νέου Defender που είχε διαρρεύσει από τα γυρίσματα αλλά και τα πλάνα με το κλασικό Land Rover Series III στη Τζαμάικα. Η Land Rover έχει επίσης επιβεβαιώσει την εμφάνιση των Range Rover Classic και Range Rover Sport SVR σε μικρότερους ρόλους.

Να θυμίσουμε πως εκτός από Land Rover, ο μυστικός πράκτορας 007 θα οδηγήσει και μια γκάμα από μοντέλα της Aston Martin που περιλαμβάνει το κεντρομήχανο υπεραυτοκίνητο Valhalla (2020), την κλασική Vantage V8 (1977-1989), και την εμβληματική DB5 (1963-1965)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι Aston Martin που θα οδηγεί ο James Bond

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube