Ο James Bond εθεάθη να οδηγεί μια Aston Martin V8 Vantage [video]

Ο James Bond εθεάθη να οδηγεί μια Aston Martin V8 Vantage [video]

Το βρετανικό μοντέλο επιστρέφει μετά από 3 δεκαετίες σε ταινία του μυστικού πράκτορα 007.

Τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του James Bond συνεχίζονται, με τον πρωταγωνιστή Daniel Craig να οδηγεί μια Aston Martin V8 Vantage (1977-1989) στη Νορβηγία, λίγο μετά από το κλασικό Land Rover που τον είδαμε να οδηγεί στη Τζαμάικα.

Το video από τα γυρίσματα στη Νορβηγία τραβήχτηκε στις γέφυρες του Atlantic Ocean Road όπου το ελικόπτερο της παραγωγής κυνηγά την Aston Martin V8 Vantage. Το ίδιο μοντέλο είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία "The Living Daylights" του 1987 μαζί με τον Timothy Dalton στο ρόλο του μυστικού πράκτορα.

James Bond

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο James Bond οδηγεί Land Rover στη Jamaica

H Aston Martin V8 Vantage παρουσιάστηκε το 1977 και έμεινε στην παραγωγή με αρκετές βελτιώσεις μέχρι το 1989. Χάρη στον κινητήρα V8 5,3 λίτρων με απόδοση 395 PS, το βρετανικό sportscar είχε εξαιρετικές επιδόσεις για την εποχή του - η επιτάχυνση 0-100km/h ολοκληρωνόταν σε 5,3" και η τελική ταχύτητα άγγιζε τα 270 km/h.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, εκτός από την Aston Martin V8 Vantage και το Land Rover Series III, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο James Bond να οδηγήσει και την πλήρως ηλεκτροκίνητη Aston Martin Rapide E μετά από επιθυμία του νέου σκηνοθέτη Cary Joji Fukunaga.

Η ταινία Bond 25 που ξεκίνησε τα γυρίσματα τον περασμένο Απρίλιο, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου 2020. Αυτή θα είναι η πέμπτη και η τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig στο ρόλο του 007.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube