Ο James Bond οδηγεί Land Rover στη Jamaica

Ο James Bond οδηγεί Land Rover στη Jamaica

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του μυστικού πράκτορα 007.

Ο ηθοποιός Daniel Craig που από το 2006 ενσαρκώνει το ρόλο του James Bond στις κινηματογραφικές αίθουσες, εθεάθη στα γυρίσματα της 25ης ταινίας του μυστικού πράκτορα πίσω από το τιμόνι ενός Land Rover Series III.

James Bond

Η Jaguar Land Rover έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της στο φιλμ, συνεχίζοντας τη συνεργασία με τον 007 που ξεκίνησε από την 20η ταινία "Die Another Day" του 2002.

Η υπόθεση της νέας ταινίας τοποθετεί τον James Bond στη Jamaica, εκεί όπου απολαμβάνει την συνταξιοδότησή του. Το κλασικό Land Rover με ανοικτή οροφή ταιριάζει με το σκηνικό, παρόλο που δεν θυμίζει σε τίποτα τα τεχνολογικά προηγμένα ατοκίνητα στα οποία μας έχει συνηθίσει ο μυστικός πράκτορας. Φυσικά, το Series III δεν είναι το μοναδικό όχημα του James Bond στην ταινία, καθώς είναι επιβεβαιωμένο πως θα τον δούμε πίσω από το τιμόνι μιας Aston Martin.

Aston Martin Rapide E

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, στη νέα του ταινία ο James Bond θα οδηγήσει την Aston Martin Rapide E ικανοποιώντας τις περιβαλλοντολογικές ανυσηχίες του σκηνοθέτη Cary Joji Fukunaga. Η ηλεκτροκίνητη σπορ μπερλίνα παρουσιάστηκε σε μορφή παραγωγής στην Έκθεση Σαγκάης τον Απρίλιο, τέσσερα χρόνια μετά από το αντίστοιχο πρωτότυπο. Η Rapide E θα παραχθεί σε 155 μονάδες με ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 610 PS και 950 Nm ροπής που της χαρίζουν επιτάχυνση 0-100km/h σε 4" και τελική ταχύτητα 250 km/h.

Η 25ης ταινία του James Bond θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου 2020. Το Bond 25 θα είναι η πέμπτη και η τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig στο ρόλο του 007.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube