Ford: Δεν θα φέρει το Bronco στην Ευρώπη

Ford: Δεν θα φέρει το Bronco στην Ευρώπη

Σε πρόσφατη παρουσίαση του Μπλε Οβάλ διευκρινίστηκε το θέμα: Όχι! Το Bronco δεν θα έρθει στην Ευρώπη και ο μικρός του αδερφός θα ακολουθήσει πιθανώς την ίδια πορεία.

Οι προηγούμενες γενιές του Ford Bronco δεν εισήχθησαν ποτέ στην Ευρώπη. Και είχαν καλό λόγο που δεν το έκαναν: Σχεδιάστηκαν και εξελίχτηκαν εξ αρχής για τους Αμερικανούς καταναλωτές και για την αγορά της Βόρειας Αμερικής: Μεγάλος κινητήρας, μεγάλο μέγεθος, όλα όσα ποινολογούν φορολογικά τα αυτοκίνητα στην Ευρώπη.

Δεν απετέλεσε λοιπόν έκπληξη που η Ford επιβεβαίωσε ότι το νέο Bronco θα πωλείται στη Βόρειο Αμερική, στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή. Και; Αυτό είναι όλο; Δεν υπάρχει πουθενά η Ευρώπη στο πρόγραμμα, όπως δεν υπάρχει και για το «μίνι Bronco» που δεν έχει ακόμη επίσημο όνομα.

Αυτό δεν αποκλείει μακροπρόθεσμα την άφιξη του Bronco στη Γηραιά Ήπειρο, ειδικά στην υβριδική εκδοχή του, αλλά ακόμα ίσως και με τους λιγότερο άπληστους κινητήρες της γκάμας. Αλλιώς, η Ford θα συνεχίσει να βρίσκεται χωρίς εκπρόσωπο στην πιο niche γωνιά της κατηγορίας. Δηλαδή, ένα μοντέλο ικανό να τα βάλει με το Jeep Wrangler και το επερχόμενο Land Rover Defender.

Το έντυπο του οποίου τη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ευκρινέστερα στην γκάλερι, επισημοποιεί σε κάθε περίπτωση τις νέες αφίξεις, με το ηλεκτρικό crossover εμπνευσμένο από τη Mustang, ένα καινούργιο ηλεκτρικό F150, το Bronco και το «baby Bronco».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube