Είναι αυτό το νέο Ford Bronco;

Είναι αυτό το νέο Ford Bronco;

Φωτογραφίες από το Λας Βέγκας ανάβουν πάλι τη συζήτηση για το νέο SUV της εταιρείας που αναμένεται το 2020.

Κάποιους μήνες πριν η Ford είχε δώσει στη δημοσιότητα μια καλυμμένη φωτογραφία ενός νέου SUV που θα έβαζαν σύντομα στην παραγωγή και είχαν πει πως αυτό θα ακούει στο όνομα Bronco.
Έκτοτε, δεν είχε γίνει καμία αναφορά στο αυτοκίνητο έως ότου πριν λίγες ημέρες, σε μια παρουσίαση που έγινε στους αντιπροσώπους της Ford στο Λας Βέγκας, εμφανίστηκαν στην οθόνη κάποιες  φωτογραφίες ενός νέου SUV που δεν είχαμε ξαναδεί.

bro

Ωστόσο ουδείς επιβεβαίωσε αν το αυτοκίνητο που εμφανίστηκε στην οθόνη θα είναι το Bronco ή το baby Bronco. Αν συγκρίνουμε αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες με αυτό που διαγράφεται κάτω από την καλυμμένη επίσημη φωτογραφία που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Ford εντοπίζουμε πολλές διαφορές, με σημαντικότερη την κλίση του παρμπρίζ και την απουσία του εφεδρικού τροχού πίσω.  Παρόλα αυτά και με δεδομένο ότι δεν έχουμε δει ακόμη κάποιο πρωτότυπο του Bronco, μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για ένα ακόμη σχέδιο του αναμενόμενου SUV της Ford.

bronc

To μόνο που γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ότι θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Focus και θα είναι σαφώς προσανατολισμένο σε έναν πιο «σκληρό» εκτός δρόμου χαρακτήρα.
Η Ford πάντως, όταν ρωτήθηκε αν το αυτοκίνητο που εμφανίστηκε στις οθόνες της παρουσίασης στο Λας Βέγκας θα είναι το Bronco, απάντησε ότι δεν σχολιάζει φήμες. Φαίνεται ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμη έως ότου η εταιρεία αποφασίσει να αποκαλύψει κάτι πιο ουσιώδες για το αυτοκίνητο, το οποίο θα βγει στην παραγωγή του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube