Το νέο Batmobile για το Batman v Superman [video]

Το νέο Batmobile για το Batman v Superman [video]

Την τελευταία«ρόδα» του ανθρώπου-νυχτερίδα παρουσίασε η Warner Bros.

Οι ταινίες με υπερήρωες σπάνε τα ταμεία, οπότε τι καλύτερο απ’ το να βάλεις δύο από τους πιο γνωστούς να τσακωθούν μεταξύ τους;

Το Batman v Superman: Dawn of Justice θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2016 αλλά το στούντιο αποκάλυψε ήδη το «αυτοκίνητο» του πρώτου – ο άλλος δεν χρειάζεται αφού πετάει...

Αν κι έχουμε μερικές ενστάσεις για το καστ (ο Ben Affleck, Batman; Χμ...) το νέο Batmobile, που αντικατέστησε το Tumbler της προηγούμενης ταινίας – ω ναι, και οι σούπερ ήρωες αλλάζουν αυτοκίνητα – βρίσκουμε ότι ταιριάζει στο alter ego του Bruce Wayne.

Είναι πιο επιθετικό απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα, θυμίζοντας αρκετά ένα φουτουριστικό άρμα μάχης με τέσσερις, ολίγον τι θηριώδεις, ρόδες.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και μέσα, με τιμόνι που θυμίζει αυτά της Formula 1 καθώς και joystick και οθόνες από F-16 για την επιλογή των διάφορων όπλων . Μόνο το απαρχαιωμένο αυτόματο κιβώτιο (χάθηκε ένα με paddles;) είναι ψιλοτραγικό αλλά εντάξει, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. 

Μια καλή απορία είναι γιατί, αφού και οι δύο πολεμάνε το κακό, τα έβαλαν μεταξύ τους. Ένας παλιός γνώριμος μάλλον έχει βάλει το χεράκι του αλλά δεν θα δώσουμε spoilers. Δείτε καλύτερα το trailer που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube