Διακοπές στην παραγωγή της Audi

Διακοπές στην παραγωγή της Audi

Η κατάσταση στην Ουκρανία συνεχίζει να ταλανίζει την Audi, αναγκάζοντας την να προβεί σε εκ νέου διακοπές στην παραγωγή της.

Audi

H Audi όπως και η υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Ως αποτέλεσμα, αναγκάζεται για άλλη μια φορά να προβεί σε διακοπές στην παραγωγή της. Αυτή τη φορά ο κατασκευαστής βάζει σε παύση την λειτουργία του εργοστασίου του στο Neckarsulm.

Έτσι, η παραγωγή των A4, A5 και Α8 έχει σταματήσει από τις 16 Μαΐου μέχρι τις 20 Μαΐου. Ωστόσο, η παραγωγή των A6 και Α7 στο Neckarsulm συνεχίζεται κανονικά. Υπό κανονικούς ρυθμούς προχωρά και η παραγωγή του R8 και του e-tron GT στο Ηeilbronn.

Audi

Aπό πλευρά της, η Audi επιβεβαίωσε ότι οι διακοπές οφείλονται στην παγκόσμια έλλειψη μικροτσιπ, στην κρίση στην Ουκρανία και στα lockdown που επικρατούν στην Κίνα.

Τέλος, για τους ίδιους λόγους, η μάρκα επέκτεινε την περίοδο μειωμένου χρόνου εργασίας για τους υπαλλήλους της στις μονάδες παραγωγής στο Ingolstadt και στο Neckarsulm μέχρι τις 31 Μαΐου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube