Αναγκαστική παύση παραγωγής για την Αudi

Αναγκαστική παύση παραγωγής για την Αudi

Η κατάσταση στην Ουκρανία συνεχίζει να ταλανίζει την Audi αναγκάζοντας την να πραγματοποιήσει διακοπές στην παραγωγή της.

Audi

Μετά το προσωρινό κλείσιμο του βιβλίου παραγγελιών της Audi για τα plug-in μοντέλα, φαίνεται ότι εντείνονται τα προβλήματα του γερμανού κατασκευαστή όσον αφορά την παραγωγή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γερμανικό Αutomobilwoche, η Audi θα διακόψει την παραγωγή της σε κάποιες μονάδες παραγωγής για μερικές ημέρες ακόμη και εβδομάδες.

Η προσωρινή παύση αφορά την παραγωγή των Α4, Α5, Α6, Α7, ΤΤ, Q4 e-tron, Q7 και Q8. Όπως είναι φυσικό, το Ingolstadt προειδοποίησε τις αντιπροσωπίες του να ετοιμαστούν για καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης των αυτοκινήτων.

Audi

Η γραμμή παραγωγής των A4, A5, A6 και A7 θα επανεκκινήσει τις δύο πρώτες βδομάδες του Απριλίου, ενώ τα ΤΤ, Q8 και Q4 e-tron θα ξαναμπούν στη γραμμή παραγωγής αρχικά με μειωμένο ρυθμό, προς τα μέσα του ίδιου μήνα. Επιπλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ρυθμός παραγωγής των A1, A3, A8 και Q5 δεν έχει επηρεαστεί σημαντικά.

Η αιτία πίσω από τις παραπάνω διακοπές, είναι η έλλειψη καλωδιώσεων οι οποίες έρχονται από εργοστάσια στην Ουκρανία. Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί, η παραγωγή των εργοστασίων στην τελευταία είτε έχει σταματήσει είτε προχωράει σε χαμηλούς ρυθμούς, προκαλώντας έτσι γερό πονοκέφαλο στην Audi.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube