Εξάτροχο Lada Niva pick-up! Τι να το κάνεις το AMG G63 6x6;

Εξάτροχο Lada Niva pick-up! Τι να το κάνεις το AMG G63 6x6;

Πουλιέται φτηνά κι έχει δοκιμαστεί για 100.000 km – δεν θα πάρετε γουρούνι στο σακί.

Σας περισσεύουν €451.010; Αν όχι, τότε ξεχάστε τo Mercedes-AMG G63 6x6. Μην απογοητεύεστε όμως, διότι υπάρχουν –τροπόν τινά– υποκατάστατα. Μέχρι και εξάτροχα Suzuki Samurai ή Suzuki Jimny 6x6.

Κανένα όμως 6x6 δεν είναι τόσο προσιτό όσο αυτό το Lada Niva. Μιλάμε για τιμή πώλησης μόλις στα €6.350! Ούτε μισό Ford Fiesta. Μόνο που θα πρέπει να πάτε στη Ρωσία για να το πάρετε.

Τι θα πάρετε με αυτά τα λεφτά; Ένα Niva του 2002, με άλλο κινητήρα 150 ίππων, τρεις κινητήριους άξονες και κάπου 100.000 km στο οδόμετρο. Και θα κάνετε το κομμάτι σας στις πλατείες και τα χώματα, αφού το ρωσικό 6x6 έχει και τη «μούρη» και τις ικανότητες, καθώς το πακέτο περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων– μια σειρά βοηθητικών φώτων, μεγάλη σχάρα οροφής, bull-bar, χειρολαβές για σπρώξιμο και μεγάλα τρακτερωτά λάστιχα.

Η μικρή αγγελία πώλησης στο Avito λέει ρητά ότι το Niva 6x6 είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όλα πάνω του δουλεύουν. Πολύ σημαντικό αυτό, αφού κι άλλοι έχουν αποπειραθεί να φτιάξουν Niva 6x6, αλλά έχουν σκοντάψει στην κίνηση του τρίτου άξονα. Εδώ ο Ρώσος το έχει πετύχει και το έχει δοκιμάσει για πολλά χιλιόμετρα.
 
Ετοιμάστε λοιπόν την επιταγή και βγάλτε εισιτήρια.

[Πηγή: Avito μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube