Τον Ιούνιο παραδόθηκαν περισσότερα από 10.000 Xiaomi SU7

Τον Ιούνιο παραδόθηκαν περισσότερα από 10.000 Xiaomi SU7

Η παραγωγή του Xiaomi SU7 έχει σταθεροποιηθεί πάνω από 10.000 αυτοκίνητα τον μήνα, με σκοπό να έχουν διατεθεί 6ψήφιο νούμερο μέχρι το τέλος του έτους.

Xiaomi SU7

Το Xiaomi SU7 αποδείχθηκε μια απρόσμενη επιτυχία. Παρουσιάστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την είδηση ότι η Apple τα παρατάει μετά από 10 χρόνια προσπαθειών και προκάλεσε κρότο στην αγορά.

Αφενός αποτέλεσε την πρώτη προσπάθεια του κολοσσού που κυκλοφόρησε το πρώτο του κινητό τηλέφωνο το 2011. Αφετέρου, το Xiaomi SU7 είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο σε διαστάσεις Tesla Model S, που όμως πωλείται φθηνότερα από Model 3

Ένα 4τροχο smartphone με 673 PS κι οι πωλήσεις του πάνε τάπα

Xiaomi SU7

Παρουσιάστηκε επίσημα τον Μάρτιο και τον Απρίλιο παραδόθηκαν ήδη 7.058 μονάδες, ενώ τον Μάιο επιπλέον 8.630 τεμάχια. Τον Ιούνιο ταξινομήθηκαν περισσότερα από 10.000 οχήματα, με τις συνολικές πωλήσεις να ξεπερνούν τις 25.000 μονάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Xiaomi SU7, κάνει να φτιαχτεί όσο κρατάς την ανάσα σου

Στόχος της εταιρείας είναι να παραδίδει τουλάχιστον 10.000 μονάδες κάθε μήνα. Ιδανικά, η Xiaomi θα ήθελε να ξεπεράσει τις 100.000 πωλήσεις μέχρι το τέλος του 2024.

Xiaomi SU7

Οι πρώτες 50.000 παραγγελίες έγιναν στα πρώτα 27', με την τιμή του στην κινεζική αγορά να ξεκινά από τα €27.700. Τιμή χάρισμα για μια λιμουζίνα με μήκος πέντε μέτρα, έως 673 ίππους και με τόνους τεχνολογίας. Απολαύστε ένα Xiaomi SU7 να παρκάρει αυτόνομα σε ένα γκαράζ πολλαπλών επιπέδων στάθμευσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Xiaomi SU7, έχει 5πλάσια επιτυχία από την προσδοκόμενη

Δεδομένου του σχετικά σύντομου χρόνου από την κυκλοφορία του SU7, η Xiaomi έχει κάνει εξαιρετική δουλειά προσαρμοζόμενη στην έντονη ζήτηση. Τον περασμένο μήνα έκανε αλλαγές στη γραμμή παραγωγής, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στη ζήτηση. 

Xiaomi SU7

Στις 28 Ιουνίου μάλιστα, εγκαινίασε ένα πρόγραμμα που παρέχει δώρα σε όσους έχουν κάνει παραγγελία κι αντιμετωπίζουν χρόνους παράδοσης που υπερβαίνουν τους τρεις μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Κάθε Xiaomi SU7 θα πωλείται με €8.700 ζημία για την εταιρεία

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κινέζοι δεν εφησυχάζουν στην επιτυχία τους. Πρωτότυπα Xiaomi SU7 γυρνούν το Nürburgring για να τελειοποιήσουν τα δυναμικά τους χαρακτηριστικά. Ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικά και στις πιο απαιτητικές δυτικές αγορές.

Xiaomi SU7

Το ικανό ηλεκτρικό μοντέλο επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη πως θα έρθει και στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube