Θα ψώνιζες την πρώην Trump Lamborghini Diablo VT Roadster;

Θα ψώνιζες την πρώην Trump Lamborghini Diablo VT Roadster;

Είτε τον συμπαθείς είτε τον αντιπαθείς, δεν μπορείς να αρνηθείς πόσο ελκυστική είναι αυτή η Lamborghini Diablo VT Roadster.

O Donald Trump μπορεί να μην είναι συμπαθής σε όλους, αλλά κανείς δεν θα διαφωνήσει για το γούστο του στα αυτοκίνητα. Τώρα, μια Lamborghini Diablo VT Roadster που ήταν στην κατοχή του για πέντε χρόνια, βγαίνει στο σφυρί.

Και δεν είναι μια οποιαδήποτε Diablo VT Roadster. Εξαιτίας της ιδιαίτερης σχέσης του Αμερικανού με την ιταλική εταιρεία, ο μελλοντικός Πρόεδρος των ΗΠΑ μπόρεσε να την παραγγείλει στο χρώμα Blu Le Mans, το οποίο δεν ήταν επίσημα διαθέσιμο το 1997.

Donald Trump, ιδιαίτερη περίπτωση αλλά του τα συγχωρούμε όλα για χάρη της Lambo του

Πέρα από αυτό, φέρει μια αναμνηστική ένδειξη «Donald Trump 1997 Diablo» στο άνοιγμα της πόρτας του οδηγού.

Lamborghini Diablo VT Roadster

Η πιο στενή σχέση του Trump με τη Sant'Agata υπήρχε από παλιότερα, όταν του είχαν παραχωρήσει κάμποσες Diablo για… προωθητικούς σκοπούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πωλούνται μια Ferrari και μια Rolls-Royce του Donald Trump!

Ο Trump παρήγγειλε το αυτοκίνητο καινούργιο και το κράτησε μέχρι το καλοκαίρι του 2002. Από τότε έχει αλλάξει άλλους δύο ιδιοκτήτες κι αναγράφονται μόνο 39.970 km στο χιλιομετρητή.

Lamborghini Diablo VT Roadster

Ωστόσο, η καταχώριση σημειώνει ότι υπάρχει κάποια «ασυνέπεια στα χιλιόμετρα», αν και μάλλον δεν ευθύνεται ο ιδιαίτερος Πρόεδρος για αυτήν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Trump νομίζει ότι η Renault πουλάει ακόμα στις ΗΠΑ!

Αν μπορείτε να την παραβλέψετε, θα αποζημιωθείτε με έναν τοποθετημένο στο κέντρο V12 κινητήρα 5,7 lt που αποδίδει 492 PS και 580 Nm. Συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο 5άρι κιβώτιο κι ένα σύστημα τετρακίνησης.

Lamborghini Diablo VT Roadster

Με βάρος 1.625 kg, ο θηριώδης V12 χάριζε επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 4" και συνέχιζε μέχρι την τελική ταχύτητα των 325 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Trump παγώνει τις κυρώσεις για υπερβολική κατανάλωση καυσίμων

Στις φωτογραφίες βλέπουμε μια αψεγάδιαστη Diablo, ενώ κι οι 5κτινες ζάντες φαίνονται σχεδόν ολοκαίνουργιες.

Lamborghini Diablo VT Roadster

Προχωρώντας στην καμπίνα, απολαμβάνουμε ένα υπέροχο ασπρόμαυρο δίχρωμο εσωτερικό με αναλογικό ρολόι καθώς και ψηφιακή ρύθμιση του συστήματος κλιματισμού. Το ηχοσύστημα της Alpine θα πρέπει να μένει κλειστό σε μια βροντόφωνη Diablo VT Roadster.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Donald Trump δεν συμπαθεί τα αυτόνομα οχήματα

Δεν υπάρχει αρχική εκτίμηση για το πόσο ψηλά θα φτάσει η δημοπρασία, αλλά το αυτοκίνητο είναι ήδη αρκετά σπάνιο και πριν τη σύνεδση με τον Trump.

Lamborghini Diablo VT Roadster

Ήταν ένα από τα 132 που κατασκευάστηκαν για τις Ηνωμένες Πολιτείες μεταξύ του 1997 και του 1999. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube