Πωλούνται μια Ferrari και μια Rolls-Royce του Donald Trump!

Πωλούνται μια Ferrari και μια Rolls-Royce του Donald Trump!

Είσαι φαν του Donald Trump; Τώρα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο αγαπημένα του αυτοκίνητα: Μια Ferrari F430 και μια Rolls-Royce Phantom του προέδρου βγαίνουν στο σφυρί τον Ιανουάριο.

Donald Trump's Rolls-Royce Phantom

Μεγάλος ηττημένος από τον Joe Biden στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο Donald Trump θα πρέπει να επιστρέψει από τον προσεχή Ιανουάριο τα κλειδιά της προεδρικής λιμουζίνας. Ο νυν πρόεδρος, όπως εξάλλου και κάθε πρόεδρος των ΗΠΑ, μετακινείτο κυρίως με την προεδρική Cadillac «The Beast», πρωτίστως για λόγους ασφαλείας. 

Με το που θα μετακομίσει από το Λευκό Οίκο, ο μεγιστάνας των ακινήτων δεν θα βρει στην προσωπική συλλογή του μια Ferrari F430 και μια Rolls-Royce Phantom, τα οποία θα διατεθούν σε δημοπρασία στο Kissimmee (Florida) τον Ιανουάριο του 2021. Τα αυτοκίνητα αυτά βρίσκονται στα χέρια του ίδιου συλλέκτη, πιθανώς οπαδού του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Donald Trump's Rolls-Royce Phantom

Βέβαια, πρέπει να πούμε πως στις ΗΠΑ ισχύει το «μια φορά πρόεδρος, για πάντα πρόεδρος». Τουλάχιστον όσον αφορά την προσωπική του ασφάλεια. Οπότε και να ήθελε ο Donald Trump να κάνει βόλτα με ένα από τα αυτοκίνητά του, του απαγορεύεται να τα οδηγήσει ο ίδιος σε δημόσιους δρόμους, λαμβάνοντας υπόψη τους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας που επιβάλλονται στους προέδρους, αλλά και σε πρώην προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών . Ο Joe Biden είχε ήδη εκφράσει στον Jay Leno την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να οδηγήσει την προσωπική του Corvette Stingray ’67, από τον καιρό που ήταν ο αντιπρόεδρος του Barack Obama.

Η Ferrari F430 που σύντομα θα βγει σε δημοπρασία, αγοράστηκε καινούργια από τον Donald Trump το 2007. Εξοπλισμένη με το σειριακό κιβώτιο F1, το αυτοκίνητο έχει μόλις 6.910 μίλια το οδόμετρο ή 11.118 km. Πωλείται δε μαζί με ένα αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας όταν ήταν στο όνομα του Donald Trump με τη διεύθυνσή του στο Trump Tower στη Νέα Υόρκη. Σημειώστε ότι αυτό το αυτοκίνητο είχε ξαναβγεί σε δημοπρασία την άνοιξη του 2017 και έφτασε τότε τις $270.000, ιδιαίτερα υψηλό ποσό για το μοντέλο.

Donald Trump's Ferrari F430

Η Rolls-Royce Phantom είναι μοντέλο 2010 και έχει 56.700 μίλια στο κοντέρ (91.230 km) και έχει όπως και η 430 ξαναβγεί στο σφυρί, το 2017, πιάνοντας 145 χιλιάδες δολάρια. Αν και η έκδοση του μοντέλου φαίνεται σχετικά «στάνταρ», ο αγοραστής αυτής της αριστοκρατικής λιμουζίνας θα έχει την «τύχη» να βρει στο εγχειρίδιο συντήρησης μήνυμα από τον Donald Trump που γράφει, «Λατρεύω αυτό το αυτοκίνητο -Είναι υπέροχο! Καλή τύχη».

Και τα δύο αυτοκίνητα θα διατεθούν από τον οίκο Mecum Auctions μεταξύ 14 και 16 Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζουν ανά λεπτό οι μετακινήσεις του προέδρου των ΗΠΑ; [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Κτήνος του Obama δεν μασάει με τίποτα; [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αμερικανικές εκλογές: Όλα τα… αυτοκίνητα των προέδρων!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube