Teaser για το νέο Audi A7 Sportback 2018

Teaser για το νέο Audi A7 Sportback 2018

Η Audi δημοσίευσε μια εικόνα-teaser της νέας γενιάς του Audi A7 Sportback 2018, στο λογαριασμό της στο Twitter, που θα ντεμπουτάρει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Μια εικόνα-teaser που ποστάρισε η Audi στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αποκαλύπτει μερικώς το προφίλ του νέου Audi A7 Sportback που διατηρεί τη σπορ κοψιά του προκατόχου του.

Το Ingolstadt προφανώς δεν επιθυμούσε να αποκαλύψει τίποτα άλλο για το αυτοκίνητο του οποίου όμως έχουμε ακριβή αντίληψη για το αισθητικό ποιόν του, μιας και το έχουμε δει σε μοντέλο υπό κλίμακα.

Η πρώτη άποψη που σχηματίζεις, τόσο από τη μινιατούρα όσο και από τη σημερινή εικόνα, είναι μια εξελικτική διαδικασία όσον αφορά το ντιζάιν. Φόρμα που ενσωματώνει στιλιστικές γραμμές από το Prologue Concept, αν και από κάτω βρίκει κάποιος την πλατφόρμα MLB Evo, την ίδια που υποστηρίζει μια ομάδα νέων μοντέλων, περιλαμβανομένων των Q5 και Q7. Αν και προσεχώς, οι πληροφορίες λένε ότι Porsche και Audi θα ενοποιήσουν τις πλατφόρμες MLB και MSB σε μια νέα κοινή αρχιτεκτονική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Audi A7 Sportback 1.8 TFSI ultra

Επί τα ίχνη της Mercedes-Benz CLS, το νέο Audi A7, που θα κάνει χρήση μιας ευρείας γκάμας βενζινοκινητήρων και πιθανότατα ντίζελ, θα έχει κορυφαίο μοντέλο το νέο RS7. Αυτοκίνητο για το οποίο ελάχιστα πράγματα έχουν διαρρεύσει, αλλά το πιθανότερο είναι να διατηρήσει τον 4λιτρο διτούρμπινο κινητήρα V8, τον ίδιο που κινεί και το τωρινό αυτοκίνητο. Με τη διαφορά ότι αυτός θα πάρει μια σημαντική ενίσχυση, ανεβαίνοντας πάνω από τα 600 άλογα.

Υπομονή τρεις ημέρες λοιπόν για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες και την 1η Δεκεμβρίου οπότε ανοίγει τις πύλες του το Los Angeles Auto Show 2017 και όπου το A7 Sportback 2018 θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό.

[Πηγή Audi μέσω Twitter]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube