Προ των πυλών και το νέο smart #3

Προ των πυλών και το νέο smart #3

Από τον Απρίλιο, η γκάμα της αναμορφωμένης smart θα μεγαλώσει με την εταιρεία να παρουσιάσει και το smart #3, ένα νέο ηλεκτρικό SUV μήκους 4,4 m.

To επόμενο νέο μοντέλο της smart θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Σαγκάης τον ερχόμενο Απρίλιο. Πρόκειται για smart #3, ένα νέο ηλεκτρικό SUV που θα επεκτείνει κι άλλο τη νέα γκάμα προϊόντων της εταιρείας.

Το #3 θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το #1 και με μήκος 4,4 m, πλάτος 1,8 m, ύψος 1,6 m και μεταξόνιο 2.785 mm, θα τοποθετηθεί ενάντια σε μοντέλα όπως το VW ID.4 και το Volvo XC40 Recharge.

smart #3

Eμφανισιακά, χάρη στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το Υπουργείο Βιομηχανίας της Κίνας, το νέο smart #3 ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα του μικρότερου #1, με το οποίο θα μοιράζεται άλλωστε και την πλατφόρμα SEA της Geely.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το smart #3 θα είναι διαθέσιμο σε έκδοση με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα με ισχύ 272 PS και στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η τετρακίνητη έκδοση με την υπογραφή της Brabus απόδοσης 422 ίππων. Σε κάθε περίπτωση, τα ηλεκτρικά μοτέρ θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 66 kWh.

smart #3

Μιλώντας για το μέλλον της smart στο Automotive News Europe, o επικεφαλής της στην Ευρώπη, Dirk Adelmann, ανέφερε ότι η μάρκα θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο μέχρι το 2027.

Ένα από αυτά και πολύ πιθανόν το επόμενο που θα δούμε, θα είναι το #2 το οποίο θα αποτελέσει και τον αντικαταστάτη του γνωστού μας ForTwo.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube