Tο νέο smart θα ονομάζεται smart #1

Tο νέο smart θα ονομάζεται smart #1

H smart αλλάζει. Η παραγωγή μεταφέρθηκε στην Κίνα και το ευρωπαϊκό εργοστάσιό της στο Hambach θα χρησιμοποιηθεί από την Ineos. Στο μεταξύ, εξελίσσει το νέο της μοντέλο, το smart #1.

smart #1

Η smart έγινε 100% ηλεκτρική φίρμα με παραγωγική έδρα την Κίνα. Και το μελλοντικό μοντέλο της θα αποκαλυφθεί οσονούπω. Ξεκινώντας από το όνομα: smart #1. Όπως δηλαδή ονομαζόταν το πρωτότυπο.

Η παρουσία του hashtag -σύμβολο της ψηφιακής εποχής - ακολουθούμενο από έναν αριθμό θα είναι η επίσημη ονομασία της νέας γενιάς smart . Και επί της ουσίας, το smart #1 από την πλευρά του έχει μπει στην τελική φάση της εξέλιξης. Οι μηχανικοί το υπέβαλαν πρόσφατα σε μια σειρά αεροδυναμικών δοκιμών. Οι ομάδες σχεδιασμού της Mercedes-Benz επέλεξαν να το εξοπλίσουν με αόρατες χειρολαβές θυρών, αεροδυναμικό πακέτο και AGS. Το AGS που σημαίνει «Active Grille Shutter» και προσδιορίζει το ενεργό κλαπέτο της γρίλιας στη μάσκα.

smart #1

Τα πρωτότυπα του smart #1 υπέστησαν επίσης τα δεινά του ακραίου ψύχους στο μακρινό βόρειο τμήμα της Κίνας. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για έλεγχο της σταθερότητάς του αυτοκινήτου σε χιονισμένους ή παγωμένους δρόμους. Και της αντοχής της μπαταρίας. 

Το smart #1 είναι εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας μπαταρίας που προσαρμόζει συνεχώς τις συνθήκες λειτουργίας της. Επιπλέον, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα αυτόματης προθέρμανσης της μπαταρίας για βελτιστοποίηση της φόρτισης και της απόδοσης. Οι τεχνικές ομάδες του Γερμανού κατασκευαστή έχουν επίσης εργαστεί πάνω στην ποιότητα, στις επιδόσεις και στην αξιοπιστία του smart #1.

«Χωρίς φόβο για πάγο και χιόνι: Ασυμβίβαστος αστικός σύντροφος», διατείνονται για το smart #1 οι κατασκευαστές του.

Οι δύο συνεργάτες, η Mercedes-Benz και το Geely Group ποντάρουν πολλά στο rebranding της smart και πιστεύουν ακράδαντα ότι τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα που θα εμπλουτίσουν την γκάμα της εταιρείας θα κάνουν θραύση στο νεανικό κοινό της Κίνας αλλά και των υπολοίπων μεγάλων αγορών του πλανήτη. 

smart #1

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube