Νέο Opel Mokka, καινούργιος λογότυπος

Νέο Opel Mokka, καινούργιος λογότυπος

Η επόμενη γενιά του Mokka θα εγκαινιάσει ένα νέο τρόπο γραφής του ονόματος των μοντέλων στο πίσω μέρος των Opel.

Opel Mokka new logo

H Opel το ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα: O αντικαταστάτης του Mokka X θα ονομάζεται σκέτο «Mokka». Όμως η έκπτωση του «X» δεν θα είναι η μόνη αλλαγή όσον αφορά το όνομα. Η γραμματοσειρά θα εξελιχθεί όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα.

Τα ονόματα των αυτοκινήτων της Opel θα αναγράφονται με μεγαλύτερα γράμματα και πιο πεπλατυσμένα. Πάνω απ’ όλα όμως, καθώς όλο και περισσότερες μάρκες το κάνουν, το όνομα του αυτοκινήτου θα φιγουράρει στο κέντρο της πίσω πόρτας -βλ. Škoda Scala, VW Golf...

Εάν και η Opel προχώρησε σε αυτήν την επικοινωνία που μας αποκάλυψε έμμεσα το νέο τρόπο γραφής των μοντέλων της, αυτή στην ουσία της έγινε για να τονίσει ότι όλα αλλάζουν στο αισθητικό επίπεδο με το νέο Mokka. Μοντέλο που θα εγκαινιάσει στην πραγματικότητα τα νέα gimmicks της Opel που μας είχαν γίνει γνωστά μέσω του πρωτοτύπου GT X Experimental.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι λένε οι πληροφορίες για το νέο Opel Mokka

Στο νέο Mokka θα υπάρχει έτσι ένα πρωτότυπο πρόσωπο υπό την ονομασία «Vizor», με ένα φαινομενικά μονοκόμματο τμήμα που θα σχηματίζεται από τη μάσκα και τα φανάρια. Ο λογότυπος θα λειτουργεί ως πυξίδα που βρίσκεται εκεί που διασταυρώνονται οι δύο άξονες. Έτσι, στο εμπρός μέρος, ο Κεραυνός θα βρίσκεται στο σημείο που το νεύρο που διατρέχει το καπό θα ενώνεται με τη φωτεινή «υπογραφή» του αυτοκινήτου.

Μπορεί η εμφάνιση να είναι νέα, η τεχνική βάση όμως θα προέρχεται από τα πιο πρόσφατα αστικά SUV του Groupe PSA και ιδίως από το DS 3 Crossback. Το Mokka εξάλλου θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με το μοντέλο της DS Automobiles, αυτό του Poissy στη Γαλλία. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Opel Mokka αναμένεται τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube