Opel Mokka new logo
node/39086

Νέο Opel Mokka, καινούργιος λογότυπος

Η επόμενη γενιά του Mokka θα εγκαινιάσει ένα νέο τρόπο γραφής του ονόματος των μοντέλων στο πίσω μέρος των Opel.

H Opel το ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα: O αντικαταστάτης του Mokka X θα ονομάζεται σκέτο «Mokka». Όμως η έκπτωση του «X» δεν θα είναι η μόνη αλλαγή όσον αφορά το όνομα. Η γραμματοσειρά θα εξελιχθεί όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα.

Τα ονόματα των αυτοκινήτων της Opel θα αναγράφονται με μεγαλύτερα γράμματα και πιο πεπλατυσμένα. Πάνω απ’ όλα όμως, καθώς όλο και περισσότερες μάρκες το κάνουν, το όνομα του αυτοκινήτου θα φιγουράρει στο κέντρο της πίσω πόρτας -βλ. Škoda Scala, VW Golf...

Εάν και η Opel προχώρησε σε αυτήν την επικοινωνία που μας αποκάλυψε έμμεσα το νέο τρόπο γραφής των μοντέλων της, αυτή στην ουσία της έγινε για να τονίσει ότι όλα αλλάζουν στο αισθητικό επίπεδο με το νέο Mokka. Μοντέλο που θα εγκαινιάσει στην πραγματικότητα τα νέα gimmicks της Opel που μας είχαν γίνει γνωστά μέσω του πρωτοτύπου GT X Experimental.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι λένε οι πληροφορίες για το νέο Opel Mokka

Στο νέο Mokka θα υπάρχει έτσι ένα πρωτότυπο πρόσωπο υπό την ονομασία «Vizor», με ένα φαινομενικά μονοκόμματο τμήμα που θα σχηματίζεται από τη μάσκα και τα φανάρια. Ο λογότυπος θα λειτουργεί ως πυξίδα που βρίσκεται εκεί που διασταυρώνονται οι δύο άξονες. Έτσι, στο εμπρός μέρος, ο Κεραυνός θα βρίσκεται στο σημείο που το νεύρο που διατρέχει το καπό θα ενώνεται με τη φωτεινή «υπογραφή» του αυτοκινήτου.

Μπορεί η εμφάνιση να είναι νέα, η τεχνική βάση όμως θα προέρχεται από τα πιο πρόσφατα αστικά SUV του Groupe PSA και ιδίως από το DS 3 Crossback. Το Mokka εξάλλου θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με το μοντέλο της DS Automobiles, αυτό του Poissy στη Γαλλία. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Opel Mokka αναμένεται τον Ιούνιο.

node/39450

Nissan Ariya: Με σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE [video]

Το Ariya, το νέο ηλεκτρικό SUV της Nissan θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου.

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Θάνος Παππάς Επικοινωνία

Nissan Ariya: Με σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE [video]

Η Nissan μας προετοιμάζει για την πρεμιέρα του Ariya που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουλίου (8.00 ώρα Ελλάδος) με ένα αποκαλυπτικό video-teaser.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τα γρήγορα πλάνα, τα φώτα LED της έκδοσης παραγωγής του Ariya είναι σχεδόν πανομοιότυπα με αυτά του πρωτοτύπου, με την καλυμμένη γρίλια ανάμεσά τους να αποτελεί ασπίδα για τους αισθητήρες του πακέτου συστημάτων υποβοήθησης ProPILOT 2.0. Αντίστοιχα, τα πίσω φώτα ενώνονται με μια λωρίδα LED ενώ στο προφίλ έχουν διατηρηθεί τα τόξα σε μαύρη απόχρωση πάνω από τους θόλους των τροχών που υπενθυμίζουν τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου.

Ένα ακόμη νέο είναι η πρεμιέρα του συστήματος τετρακίνησης e-4ORCE της Nissan με δύο ηλεκτροκινητήρες (ένα σε κάθε άξονα). Οι τελευταίες πληροφορίες για το Ariya κάνουν λόγο για αυτονομία της τάξεως των 480 km και τιμή αγοράς υψηλότερη από το αντίστοιχου μεγέθους Qashqai.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Nissan μείνετε συντονισμένοι στο drive.gr.

 

node/39445

Koenigsegg: Έβγαλε ταινία μικρού μήκους! [video]

Δείτε τον Christian von Koenisgegg να πρωταγωνιστεί στο "Time to Reign" μαζί με το προσωπικό του Reggera.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Θάνος Παππάς Επικοινωνία

Koenigsegg: Έβγαλε ταινία μικρού μήκους! [video]

Ο Christian von Koenigsegg φαίνεται πως βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά του για να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη μικρού μήκους ταινία της εταιρείας του!

Η ταινία με τίτλο "Time to Reign: A Koenigsgegg Mini Blockbuster" έκανε πρεμιέρα σήμερα στον YouTube και απεικονίζει τον ιδρυτή και CEO της Koenigsegg να πλένει το προσωπικό του Regera χορεύοντας κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο του Ängelholm. O Christian δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Veronica η οποία του ζητά να της πουλήσει το αυτοκίνητο, κάτι το οποίο αμέσως αρνείται.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μια περιπέτεια (η οποία περιέχει και τοποθέτηση προϊόντος) με ειδικούς πράκτορες να κλέβουν το Koenisgegg Reggera μέσα από μια αποθήκη στα κεντρικά της Koenigsegg που φυλάσσεται από μια παραστρατιωτική οργάνωση. Φυσικά, από την χιουμοριστική ταινία δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι σκηνές καταδίωξης, με το Reggera και δύο παλιά μοντέλα της Volvo.

Το σενάριο και η παραγωγή της ταινίας έγιναν 100% από εργαζόμενους της Koenigsegg (κάτι μας λέει πως έβαλε το χεράκι του και ο γιος του,  Sebastian, ενώ σε κάποια σκηνή εμφανίζεται και η σύζυγός του Halldora. Αφού σας προετοιμάσαμε κατάλληλα, σας αφήνουμε να δείτε την ταινία.

TAGS