Νέο Hyundai Tucson 2016, teaser-video

Νέο Hyundai Tucson 2016, teaser-video

H Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser-video του νέου Tucson 2016 με τον Peter Schreyer να μιλά για το SUV που θα ντεμπουτάρει στη Γενεύη.

Το νέο Hyundai Tucson που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι της Γενεύης, έχει απαθανατιστεί ήδη εδώ και ένα χρόνο που ξεκίνησαν οι δοκιμές εξέλιξής του.

Η Hyundai ένα μήνα πριν από το ντεμπούτο του κάνει teasing για το νέο Tucson 2016, με τον επικεφαλής σχεδιασμού και εκτελεστικό αντιπρόεδρο της εταιρείας Peter Schreyer να μας μιλά για κάποιες από τις σχεδιαστικές απόψεις του αυτοκινήτου.

«Το νέο μας κόμπακτ SUV αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την μάρκας της Hyundai παγκοσμίως», λέει ο Schreyer αναφερόμενος στο αυτοκίνητο. «Ο σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από ρευστές επιφάνειες, ισχυρές αναλογίες, αδρές ακμές και το κυριότερο από την εξάγωνη μάσκα-υπογραφή της φίρμας».

Το πρώτο Tucson εμφανίστηκε στην αγορά το 2015 και στη συνέχεια ακολουθήθηκε από το υφιστάμενο μοντέλο το 2010, που στην Ευρώπη ονομάζεται ix35 και υπέστη facelift το 2013. Αυτή η τρίτη γενιά του μοντέλου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις εκθέσεις ως Tucson 2016, ονομασία που θα είναι πλέον κοινή για όλες τις αγορές του κόσμου.

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Hyundai Tucson 2016 θα δημοσιοποιηθούν στις 3 Μαρτίου, οπότε και ανοίγει τις ύλες της η Διεθνής Έκθεση της Γενεύης και τότε θα μάθουμε αναλυτικά και την γκάμα των μοτέρ του νέου κόμπακτ SUV της κορεατικής εταιρείας.  

[Πηγή Hyundai]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube