Μια Ferrari Purosangue επιστρέφει από χωμάτινη βόλτα [video]

Μια Ferrari Purosangue επιστρέφει από χωμάτινη βόλτα [video]

Δείτε μια Ferrari Purosangue να επιστρέφει στο εργοστάσιο του Maranello μετά από χωμάτινες δοκιμές.

Ferrari Purosangue

Μπορεί η Ferrari Purosangue, το πρώτο SUV από το Maranello, να εστιάζει περισσότερο στις υψηλές επιδόσεις δρόμου παρά σε σκληροτράχηλα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, αυτό δεν σταματάει όμως τη Ferrari από το να περιλαμβάνει στις δομικές εξέλιξής της και χωμάτινες διαδρομές.

Εξάλλου ποιος ο λόγος να κατασκευάσεις ένα SUV αν δεν μπορεί να τα φέρει εις πέρας και μακριά από την άσφαλτο. Βέβαια, το Cavallino Rampante αρνείται να χρησιμοποιήσει τον χαρακτηρισμό SUV για την Purosangue. Αντί αυτού, την περιγράφει ως FUV (Ferrari Utility Vehicle).

Ferrari Purosangue

Τη φύση της διαδρομής που ακολούθησε η καμουφλαρισμένη Purosangue, η οποία συνελήφθη από τις κάμερες κατά την επιστροφή της στο Maranello, μαρτυρά το έντονα σκονισμένο αμάξωμα.

Θυμίζουμε ότι η Purosangue θα βασίζεται σε μια μεγαλύτερη εκδοχή της πλατφόρμας που χρησιμοποιεί η Roma. Αναμένεται να κρύβει κάτω από το καπό της τον γνωστό ατμοσφαιρικό V12 της μάρκας ο οποίος θα αποδίδει περίπου 800 PS. O V12 της Ferrari με τον αξεπέραστο ήχο χρησιμοποιείται από την 812 Competizione στην οποία και έχει μέγιστη ισχύ 830 PS.

Ferrari Purosangue

Το FUV θα φιλοξενήσει και το υβριδικό σύστημα με τον V6 τούρμπο από την 296 GTB. Αργότερα φημολογείται ότι θα εξοπλιστεί και με το υβριδικό σύνολο που βρίσκεται στην SF90 Stradale. Η Ferrari Purosangue θα είναι τετρακίνητη και θα χρησιμοποιεί σύστημα αερανάρτησης το οποίο θα της δίνει την δυνατότητα αυξομείωσης της απόστασης της από το έδαφος. 

Το πρώτο SUV της Ferrari θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2023 και πιθανότατα θα μιλάμε για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο της κατηγορίας του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube