McLaren 570GT by MSO

McLaren 570GT by MSO

Με βάση την «κανονική» 570GT, το τμήμα MSO της McLaren (McLaren Special Operations) δημιούργησε ένα κόνσεπτ προκειμένου να δείξει στους υποψήφιους αγοραστές τις ειδικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει

Οι αλλαγές είναι κατά κύριο λόγο αισθητικές και περιλαμβάνουν μια γυάλινη οροφή της οποία η φωτεινότητα μπορεί να ρυθμιστεί από τον οδηγό και ένα νέο σύστημα εξάτμισης.

Η «ηλεκτρο-χρωμική» οροφή έχει ενσωματωμένo στην γυάλινη επιφάνεια ένα φωτοευαίσθητο επίστρωμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ρυθμιστεί μέσω μιας οθόνης αφής από το εσωτερικό σε πέντε διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας.

Η συγκεκριμένη οροφή προορίζεται για πελάτες της McLaren από θερμότερα κλίματα και θα διατίθεται αποκλειστικά στην 570 GT, αλλά βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη. Όλα τα άλλα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού που έχουν προστεθεί από την MSO, ωστόσο είναι άμεσα διαθέσιμα.

Η νέα εξάτμιση από τιτάνιο είναι κατά 30% ελαφρύτερη από την ατσάλινη που αντικαθιστά. Η McLaren ισχυρίζεται ότι εκπέμπει πολύ πιο πλούσιο ήχο από την ανοξείδωτη και μάλιστα πολύ νωρίτερα. Επίσης έχει ασπίδες θερμότητας με χρυσή απόχρωση οι οποίες όμως αλλάζουν χρωματισμό σε μπλε και μωβ, καθώς το σύστημα θερμαίνεται και κρυώνει.

Στο εξωτερικό το μοντέλο της MSO είναι λευκό με μαύρες λεπτομέρειες, όπως οι τροχοί, οι πλαϊνές ποδιές και τα διακοσμητικά στις πόρτες. Επίσης ο πίσω διαχύτης είναι από ανθρακόνημα.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε δέρμα σε ταμπά απόχρωση, ένα high end ηχοσύστημα με 12 ηχεία της Bowers and Wilkins και μεγάλες επιφάνειες από ανθρακόνημα.

Δεν θα υπάρχουν αλλαγές στον κινητήρα ή την ανάρτηση. Αυτό σημαίνει ότι το μοτέρ είναι το γνωστό διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 3,8 λίτρων με απόδοση 570 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε 
τη McLaren 570S στις ειδικές του Ράλι Μοντε Κάρλο [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube