Lotus Type 130: Πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου [video]

Lotus Type 130: Πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου [video]

Το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 130 μονάδων.

Η πρεμιέρα του ηλεκτρικού υπεραυτοκινήτου της Lotus με κωδική ονομασία Type 130 θα λάβει χώρα στο Λονδίνο στις 16 Ιουλίου σύμφωνα με το δεύτερο teaser video που δημοσίευσε η βρετανική εταιρεία (δείτε το πρώτο video εδώ). Το πλάνο αποκαλύπτει ένα τμήμα της ουράς του μοντέλου όπου βρίσκεται η υποδοχή φόρτισης και το φωτιζόμενο έμβλημα της Lotus.

Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας ανακοινώθηκε επίσημα στην Έκθεση της Σαγκάης τον Απρίλιο και έκτοτε εκατοντάδες πελάτες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Το υπεραυτοκίνητο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 130 μονάδων στα κεντρικά της Lotus στο Hethel.

Το Type 130 θα είναι το πρώτο δείγμα της συνεργασίας μεταξύ Lotus Enineering και Williams Advanced Engineering, που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο. Φήμες κάνουν λόγο για τετρακίνηση και απόδοση που θα φτάνει τους 1.000 PS.

Στα σχέδια της Lotus είναι η ανανέωση ολόκληρης της γκάμας της μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια. Ανάμεσα στα νέα μοντέλα θα βρίσκεται και το πρώτο της SUV της Lotus το οποίο θα παράγεται στο νέο εργοστάσιο της Geely στην Κίνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube